Consumenten gingen u voor!
Bezoek Winkelstraat
WINKELSTRAAT ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Winkelstraat (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7.5 10 1

Winkelstraat informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Winkelstraat.nl is een concept dat is voorgekomen uit het algemene gemis van leuke boetiekjes op het internet. Veel grote winkels zijn al wel online actief met een eigen webshop, maar veel kleinere winkels hebben simpelweg niet de kennis, vaardigheden of (financiële) middelen om een eigen webwinkel te starten. Om deze boetiekjes ook een online podium te geven en de consument optimaal te kunnen bedienen bij het online winkelen, is Winkelstraat.nl dan ook opgericht. Winkelstraat.nl biedt je de mogelijkheid om online te winkelen bij de leukste boetiekjes in Nederland en België, zodat je ook bij de kleinere winkels in ons land en ons buurland bestellingen kan plaatsen via het internet.

Het aanbod van Winkelstraat.nl

Winkelstraat.nl heeft een groot aanbod met hoogwaardige kledingstukken en modeaccessoires van maar liefst 800 exclusieve merken en designers. Wat het aanbod van de webwinkel zo uniek maakt, is het feit dat veel kledingstukken en modeaccessoires slechts één keer worden aangeboden. Bestel je een kledingstuk of accessoire bij de online shop, dan is de kans dus groot dat jij de enige met dit unieke item bent.

Winkelstraat.nl ervaringen

Ben je benieuwd hoe andere mensen het online shoppen bij deze unieke webwinkel hebben ervaren? Lees dan enkele Winkelstraat.nl ervaringen op deze pagina en bepaal aan de hand van deze ervaringen of je zelf ook bij deze online shop wil winkelen.

 

Heb je zelf ervaring met deze unieke online shop en wil je jouw mening over deze online aanbieder van kleding en modeaccessoires met andere consumenten delen? Schrijf dan een review op deze pagina en deel jouw mening met de bezoekers van deze website.

winkelstraat
7.5 10 1

Goedmakertje

Beoordeeld op 2 mei 2016 door
Ik had wat besteld, kreeg daar een bevestiging van, daarna een bevestiging dat mijn pakket werd ingepakt en verstuurd. Kreeg ik daarna weer een e-mail dat ze overal hadden gezocht naar het laatste item uit hun voorraad, maar dat ze het niet konden vinden en mijn pakket helaas dus toch niet leverbaar was. Dit hebben zij goedgemaakt met een cadeaubon van €10, wel helaas van de eerste bestelling, maar ik vond het fijn opgelost, kon ik mooi gebruiken voor m'n volgende bestelling.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen