Consumenten gingen u voor!
Bezoek Sneakerbaas
SNEAKERBAAS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Sneakerbaas (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.5 10 1

Sneakerbaas informatie

Betaalmogelijkheden:

Sneakerbaas is een bedrijf dat opgericht is in het jaar 2009 en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van exclusieve sneakers. Ben je op zoek naar een paar sneakers die je niet zo snel bij andere aanbieders tegenkomt, zodat jij echt uniek bent als je jouw gloednieuwe schoenen draagt? Dan ben je bij deze aanbieder aan het juiste adres. En omdat het exclusieve aanbod van Sneakerbaas wordt gecombineerd met een goede klantenservice, betrouwbare betaalmogelijkheden en lage prijzen, is deze aanbieder van exclusieve sneakers erg populair onder liefhebbers van deze schoenen.

Sneakerbaas en Baas punten

Sneakerbaas maakt gebruik van een loyaliteitsprogramma, ook wel een spaarprogramma genoemd. Als je iets koopt bij de webwinkel, spaar je zogeheten Baas punten. Deze Baas punten kun je bij jouw eventuele volgende aankoop inleveren, zodat je korting kunt krijgen op jouw nieuwe aankoop en geld kunt besparen. En wil je meer punten verdienen, zodat je nog meer korting kunt krijgen op jouw volgende aankoop? Dan hoef je hier niet eens sneakers voor aan te schaffen, want je kunt ook Baas punten sparen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Sneakerbaas, het bedrijf op Facebook te liken of het bedrijf op Twitter te volgen.

Sneakerbaas ervaringen

Heb jij een mooi paar sneakers in het aanbod van Sneakerbaas gezien en twijfel je of je deze sneakers wel bij deze partij moet bestellen? Laat jouw twijfels dan wegnemen door te achterhalen hoe andere consumenten de dienstverlening en de kwaliteit van de producten van het bedrijf hebben ervaren. Op deze pagina vind je een groot aantal reviews van Sneakerbaas die allemaal door consumenten zijn geschreven die ervaring hebben met het bedrijf. Door de reviews door te lezen, kom je er vanzelf achter of het hier om een betrouwbare aanbieder gaat en of je wel of niet met het bedrijf in zee wil gaan.

Heb je zelf ervaring met Sneakerbaas en wil je jouw mening over het bedrijf met andere consumenten delen? Plaats dan een review op deze pagina en vertel eerlijk wat jij van het bedrijf vindt.

Tag wolk

sneakerbaas
5.5 10 1

Ellende

Beoordeeld op 24 maart 2016 door
Ik wilde wat retourneren en het retourproces is zo vermoeiend en ingewikkeld.. Op het retourformulier krijg je niet eens de optie voor een terugbetaling, daar moest je dus blijkbaar een e-mail voor sturen voor nóg een formulier en er word ook nog eens maar liefst €3!!! pér geretourneerd artikel ingehouden bij de terugbetaling aan administratiekosten! Ik vind het ook jammer dat er maar één filiaal is, Utrecht is voor mij te ver weg, daar kon ik het dus ook niet retourneren.. En ik heb dus ook geen andere keuze dan bestellen. Het is dat ik al door het retourproces heen gegaan ben, hier op deze site ziet het er een stuk duidelijker en makkelijker uit.. achja

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen