Consumenten gingen u voor!
Bezoek Shoeby
SHOEBY ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Shoeby (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

6 10 1

Shoeby informatie

Betaalmogelijkheden:

Shoeby heeft kledingwinkels in diverse steden van het land en heeft bovendien een online shop met een groot aanbod kledingstukken voor dames, heren en kinderen. Een groot deel van de collectie van het kledingmerk bestaat uit basics, maar het bedrijf biedt ook veel kledingstukken aan die echt bij de trends van dit moment passen. Door de combinatie van basics en trendy kledingstukken te maken, kan de winkel vele verschillende soorten klanten bedienen en is de kledingwinkel erg populair.

Het aanbod van Shoeby

Shoeby verkoopt kledingstukken van verschillende eigen merken, waaronder de merken Eksept, Zoï, Cult Edition en Third Republic. Omdat dit eigen merken zijn van de kledingwinkel, kun je deze kledingmerken niet bij andere kledingwinkels kopen. Voor kinderen heeft het bedrijf overigens ook eigen merken opgezet, waaronder Jilly en Jill en Mitch. Net zoals de bij de kledingmerken voor volwassenen het geval is, zijn ook deze eigen merken alleen in de winkels en webwinkel van Shoeby te verkrijgen.

Shoeby ervaringen

Als je nog nooit bij Shoeby hebt gewinkeld en voor het eerst een aankoop gaat doen, is het logisch dat je je afvraagt wat andere consumenten van deze winkel vinden. Ben jij benieuwd hoe andere mensen het winkelen bij dit bedrijf hebben ervaren? Lees dan enkele Shoeby ervaringen van andere consumenten op deze pagina en je komt er vanzelf achter. Heb je zelf wel eens wat besteld bij de winkels of de webwinkel van dit kledingmerk en wil je jouw ervaringen met dit bedrijf met andere mensen delen, dan kun je op deze pagina ook zelf een review achterlaten.

Tag wolk

shoeby
6 10 1

Duurt lang

Beoordeeld op 2 mei 2016 door
Ik heb mijn pakket nou een week geleden besteld en hij is er nu nog niet, vind ik een beetje te lang duren. Opvallend op de website is dat ze zowel bij mannen als vrouwen één model gebruiken.. Beetje eentonig, niet

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen