Consumenten gingen u voor!
Bezoek Sarenza
SARENZA ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Sarenza (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

10 10 1

Sarenza informatie

Betaalmogelijkheden:

Sarenza is een aanbieder van schoenen voor dames, heren en kinderen die in 2005 opgericht is in Frankrijk. Sinds enkele jaren is het bedrijf ook actief in landen als Italië, Spanje, Duitsland en Nederland en kun je de schoenen van het bedrijf dus ook in ons land bestellen. In het aanbod van Sarenza vind je maar liefst 700 verschillende schoenmerken, die 49.000 modellen schoenen aanbieden en in totaal samen zorgen voor een aanbod met ruim 400.000 schoenen. En omdat het bedrijf midden in Parijs gevestigd is, krijgen zij alle modetrends direct mee en kunnen zij de laatste trends ook altijd in hun nieuwe collecties verwerken.

De services van Sarenza

Sarenza is een online shop, maar het bedrijf biedt de gemakken van een offline winkel. Zo kun je de schoenen van het bedrijf altijd thuis passen, kun je schoenen waar je niet tevreden over bent altijd gratis terugsturen en hoef je ook niets te betalen om de schoenen in eerste instantie thuis te ontvangen. Heb je schoenen teruggestuurd, dan hoef je nooit lang te wachten op de terugbetaling van jouw geld. Het terugstorten van geld duurt bij dit bedrijf namelijk slechts 48 uur.

Sarenza ervaringen

Ben jij benieuwd hoe andere mensen de producten en dienstverlening van Sarenza (hebben) ervaren? Lees dan enkele Sarenza ervaringen op deze pagina en laat je door andere consumenten informeren over dit bedrijf. Heb je zelf ervaring met dit bedrijf omdat je onlangs schoenen hebt besteld? Laat jouw ervaringen dan achter op deze pagina om andere consumenten te informeren over het bedrijf en laat een review achter.

sarenza
10 10 1

Vind ik leuk!

Beoordeeld op 14 april 2016 door
Geweldig leuk assortiment, voor ieder wat wils, heeerlijke gratis verzendkosten én retourkosten, daarbij 100 dagen bedenktijd?! Ik bestel zekerrr vaker

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen