Consumenten gingen u voor!
Bezoek River Island
RIVER ISLAND ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling River Island (3)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.6 10 3

River Island informatie

Betaalmogelijkheden:

River Island is een van de meest bekende en geliefde merken in de winkelstraten.
Bij River Island zijn wij bekend om onze stijlvolle, betaalbare mode. De unieke details brengen we in onze collecties en helpen ons te onderscheiden van de rest. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor de looks, 0denim en prachtige tassen en schoenen. We zijn trots op de perfecte winkel voor fashion.

Bij River Island streven we ernaar om de fashion op een originele manier aan jou te brengen. Dit kan door de vele designers die vanuit hun hart creëren. Bijna al onze producten zijn ontworpen in eigen huis en we hebben een van de grootste ontwerpteams van de winkelstraten, waar we trots op zijn. Op deze wijze kunnen we  iedere week fantastische nieuwe mode leveren.

Met meer dan 350 winkels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en internationaal in Azië, het Midden-Oosten en Europa, evenals zes toegewijde online sites die actief zijn in vier valuta’s, is het tijd om te winkelen!

River Island ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over River Island. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

river-island
3 10 1

Retour sturen artikel

Beoordeeld op 22 november 2017 door
Mijn dochter heeft via de site schoenen besteld echter waren ze veel te groot. Dus het pakketje weer ingepakt samen met het formulier wat er ingevuld moest worden en de sticker met adres in Engeland voorop geplakt. Hiermee naar het postkantoor waar mij kenbaar gemaakt werd dat deze alleen via een dpd punt verstuurd kon worden. Hiervoor moest ik naar een andere plaats. Daar werd mij verteld dat ze dit niet zo konden versturen en dat ik het pakket eerst moest aanmelden via hun website. Dus dit alsnog gedaan en wat bleek , ik moest opnieuw €9 verzendkosten betalen !! Helaas had ik hiervoor ook nog een visa of MasterCard nodig wat ik niet bezit. Dus weer via iemand anders moeten regelen. Hierna de mail uitgeprint waar dan een adres op stond wat ik op het pakket moest plakken. Adres was echter in Amsterdam . Hier telefonisch contact over gehad( in het Engels) en mij werd verteld dat dit correct was. Het pakket ging eerst naar Amsterdam en via daar naar Engeland. Opnieuw terug naar het dpd punt waar mij weer medegedeeld dat dit nu niet via hun kon maar dat ik naar een gewoon postkantoor moest?? Ondertussen ben ik €16-17 euro verzendkosten verder, mijn dochter heeft geen schoenen en twee keer over naar een andere plaats om het pakket te versturen ... voor mij dus nooit geen bestelling weer bij River Islands!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
river-island
5 10 1

Verwarrend

Beoordeeld op 16 maart 2016 door
Ik had wat besteld en dat wilde ik dus retourneren. Ik vond het eerste instantie al lastig dat de bijgeleverde pakbon in het Engels was, maar onderaan werd er aangegeven dat als je meer informatie wilde, je bij de website moest wezen. Gelukkig is die wel in het Nederlands, alleen stond daar weer dat als ik meer informatie wilde over het retourneren ik bij de pakbon moest wezen.. Heeel verwarrend! Gelukkig staat er op deze website een super duidelijke uitleg, want van de informatie van River Island zelf word ik niet veel wijzer.. Ik heb na jullie uitleg verder geen problemen ondervangen, super bedankt!
river-island
8.8 10 1

Trademark

Beoordeeld op 16 maart 2016 door
River Island is een winkel met dure kleding. Maar dat is terecht want de kleding die ze daar verkopen vind je niet zo gauw ergens anders. En dat is wat ik nou echt sterk vind.
Je kan aan de kleding zien dat je het daar vandaan hebt. Je kan soms schrikken van de prijs maar het is wel van top kwaliteit!