Consumenten gingen u voor!
Bezoek Pull & Bear
PULL & BEAR ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Pull & Bear (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

4.4 10 2

Pull & Bear informatie

Betaalmogelijkheden:

Pull & Bear startte in 1991 met een duidelijke internationale missie. Jonge mensen die een casual kleding gevoel, die stereotypes schuwen en die goed willen voelen in wat ze dragen.

Om hun behoeften te voldoen, neemt Pull & Bear de laatste internationale trends over en geeft haar eigen draai eraan. Daardoor is de kleding comfortabel  en altijd tegen de beste prijzen.

Pull & Bear ontwikkelt zich in hetzelfde tempo als de klant, altijd kijken uit voor nieuwe technologieën, sociale bewegingen en de nieuwste artistieke of muzikale trends. Geïnspireerd door de legendarische Californische stad Palm Springs, worden de productlijnen voortdurend bijgewerkt. Alle winkels wereldwijd ontvangen iedere week een nieuwe merchandise tweemaal.

Behorend tot de Inditex Group (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home and Uterqüe), Pull & Bear is aanwezig in 70 markten (65 met fysieke winkels plus nog eens 5 online only) en beschikt over een netwerk van 900 winkels .

Pull & Bear ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Pull & Bear. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

pull-bear
1 10 1

Mevr.

Beoordeeld op 26 november 2019 door
KOOP DAAR NOOIT IETS ONLINE !!

Geen ervaring met fysieke winkels, maar online 1 groot DRAMA

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
pull-bear
7.8 10 1

Aanbod super

Beoordeeld op 18 maart 2016 door
Ik kan mij enorm identificeren met de kleding van Pull & Bear, ik vind het ook zo vet dat ze zulke jonge modellen gebruiken op de website. Alleen toen ik mijn pakketje op ging halen in een filiaal moest ik super lang in de rij van de kassa staan, ietsjes minder en ze vroegen trouwens niet naar een identiteitsbewijs..