Consumenten gingen u voor!
Bezoek Prenatal
PRENATAL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Prenatal (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7.5 10 2

Prenatal informatie

Keurmerken:

Prenatal is een populaire aanbieder van producten voor zwangere vrouwen en producten voor kinderen. Ben je in verwachting of heb je net een kindje gekregen, dan kun je al jouw kleding, hulpmiddelen en accessoires in het aanbod van dit bedrijf vinden. Voorheen was Prenatal enkel actief met verschillende fysieke vestigingen in ons land, maar tegenwoordig heeft het bedrijf ook een webwinkel. Heb je geen tijd of zin om naar de winkel te gaan, maar heb je wel zwangerschapsproducten of spullen voor jouw kind(eren) nodig? Dan kun je in de webwinkel van Prenatal terecht om jouw benodigde artikelen eenvoudig online aan te schaffen.

Het brede aanbod van Prenatal

Prenatal vindt het belangrijk om alle zwangere vrouwen en ouders van ons land van dienst te kunnen zijn en biedt daarom een breed assortiment met vele verschillende producten aan in de fysieke winkels en de webwinkel van het bedrijf. Enkele producten die je bij het bedrijf kunt kopen, zijn spullen als kinderwagens, kinderbedjes, zwangerschapskleding, kinderkleding, speelgoed, voeding en zelfs volledige kinderkamers.

En zijn jouw kinderen net iets ouder? Dan wil dit niet zeggen dat je niet meer bij dit bedrijf kunt winkelen, want ook voor iets oudere kinderen heeft Prenatal verschillende producten in het aanbod. Denk hierbij aan autostoeltjes, maar ook aan speelgoed en meubilair voor de kinderkamer van kinderen tot en met zes jaar.

Prenatal ervaringen

Natuurlijk wil je alleen het beste voor jezelf en voor jouw kindje. Om ervoor te zorgen dat je inderdaad de beste spullen voor jezelf en voor je kind aanschaft, is het belangrijk om jouw zwangerschapsartikelen of babyproducten bij de beste aanbieder aan te schaffen. Maar hoe kom je erachter of Prenatal de beste aanbieder van zwangerschapsartikelen en babyproducten is? Simpel, dit kun je achterhalen door reviews van andere consumenten te lezen op deze pagina. Door reviews te lezen kom je er namelijk niet alleen achter of de kwaliteit van de producten voldoende toereikend is, maar ook of het bedrijf goede dienstverlening kan bieden.

Heb je wel eens een product aangeschaft in een fysieke winkel of de webshop van Prenatal en wil je jouw ervaringen met dit bedrijf met andere consumenten delen? Schrijf dan een review op deze pagina en vertel andere ouders wat je van dit bedrijf vindt.

prenatal
7 10 1

Mama Mazzel Dagen | 10 tot 40% korting op bijna alles

Beoordeeld op 21 maart 2016 door
Goed nieuws en de beste actie van het jaar bij Prénatal. Het gaat hier om de MAMA MAZZEL DAGEN met 10 tot 40% korting op bijna alles!

EXTRA lange looptijd folder: 22 t/m 28 maart 2016 (1 dag langer dan normaal, 2e paasdag erbij).
Een actiefolder vol met mega kortingen.

Topacties als:

20% op alle Prénatal autostoelen,
20% korting op alle overige kinderstoelen (m.u.v. Stokke Tripp Trapp),
20% op alle kleding en accessoires,
20% op alle lingerie en positiemode,
20% op alle bad- en verzorgingsproducten,
20% op alle eet- en drinkproducten,
20% op al het speelgoed en cadeau artikelen,
Tot 40% korting op heel veel kinderwagens,
20% op alle Prénatal kinderwagen accessoires en alle meerijdplankjes,
20% op alle Prénatal buggy’s.
20% op alle wipstoelen.

Bekijk al het materiaal en de folder voor alle aanbiedingen.

Extra Mazzeltje: KORTINGSCODE!
De producten die geen mama mazzel korting hebben vallen onder het mazzeltje. Middels online kortingscode MAZZEL ontvangen mensen een korting van 10% op producten zonder korting tijdens de mama mazzel dagen. Joolz, Bugaboo, Mutsy, gratis+ en andere aanbiedingen zijn uitgesloten.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
prenatal
8 10 1

Baby slabbertje snel geleverd

Beoordeeld op 21 maart 2016 door
Via de site heb ik een babyslabbertje besteld. Deze kon ik na 2 werkdagen afhalen bij Prenatal Arena (Amsterdam). In de winkel zelf is niet echt duidelijk aangegeven waar je het pakketje kan afhalen. Dit bleek op de 1e verdieping te zijn. Voor de rest geen aan- of opmerkingen.