Consumenten gingen u voor!
Bezoek Nike
NIKE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Nike (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

8.8 10 2

Nike informatie

Betaalmogelijkheden:

Nike is van origine een Amerikaanse fabrikant van sportschoenen, kleding, sportuitrusting en accessoires. In Nederland zijn er momenteel 8 Nike winkels. Ook kun je online shoppen.  Je vind hier: herenschoenen, herenkleding, dameskleding, dames schoenen, meisjeskleding, meisjesschoenen, jongenskleding en jongensschoenen.

Nike ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Nike. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

nike
9 10 1

Nummer 1 sneaker zaak

Beoordeeld op 16 maart 2016 door
Sinds jongs af aan ben ik een fan van Nike. Ze hebben de beste schoenen en nog eens van top kwaliteit. Ze hebben me nooit teleurgesteld. Ik zie mezelf in de toekomst nog steeds dingen kopen bij Nike. ''oud vertrouwd''

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
nike
8.5 10 1

Geweldige service!

Beoordeeld op 10 maart 2016 door
Geweldig aanbod hebben ze bij Nike kwa schoenen! Ik vind het alleen jammer dat de meeste schoenen niet terug komen in het assortiment. Maar daarvoor in de plaats hebben ze dan wel weer altijd wat nieuws. Daarbijt snelle levertijd, mooie producten en ze hebben altijd wel wat moois aan te bieden in de sale, daar houd ik nou van! Daarom ben ik ook geregeld terug te vinden op de site. En als het mij toch niet bevalt, kan het simpelweg terug. Maar dat het mij niet bevalt heb ik nog niet meegemaakt.