Consumenten gingen u voor!
Bezoek Nelly
NELLY ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Nelly (2)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

3.5 10 2

Nelly informatie

Betaalmogelijkheden:

Nelly.com en nlyman.com zijn toonaangevende online fashion bedrijven voor trendy mannen en vrouwen tussen de leeftijden van 18 tot 35. Nelly en NLY Man blijven geïnspireerd om zo met laatste trend te komen.  In de winkel maar ook op de website vind je je ruim 700 verschillende merken in kleding, schoenen, ondergoed, zwemkleding, beauty producten, accessoires en sport mode. Bij Nelly.com/nlyman.com vind je elke dag 300 nieuwe items van internationale bekende modehuizen. Maar ook items van de merken die Nelly zelf voert, te weten: NLY Trend, NLY Schoenen, NLY Lingerie, NLY Ontwerp en Estradeur.

Nelly ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Nelly. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

nelly
1 10 1

Waardeloze service en slechte kwaliteit kleding

Beoordeeld op 13 juni 2018 door
Bestelling snel binnen kleding waardeloos materiaal. Mijn bestelling retour gestuurd een maand geleden nog steeds geen geld terug. Klantenservice reageert niet op mails en telefonisch zijn ze niet bereikbaar! Nooit meer nelly voor mij!!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
nelly
6 10 1

Twisted Jersey Skirt

Beoordeeld op 5 april 2016 door
Bestelling kwam mooi op tijd. Ben tevreden met mijn bestelling.