Consumenten gingen u voor!
Bezoek Mango
MANGO ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Mango (4)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.3 10 4

Mango informatie

Betaalmogelijkheden:

Mango is een internationale modeketen. Ze is opgericht in Barcelona (1984)  door twee Turkse broers, Isak en Nahman Andić, die emigreerde naar Spanje. In 2000 is de keten in London gelanceerd. Momenteel zijn er 150 winkels in het Verenigd Koninkrijk, met plannen om nog eens 350 filialen te openen. Kate Moss was een tijd het gezicht van Mango. Deze modeketen is drastische uitgegroeid en heeft nu meer dan 2000 winkels in 103 landen. Mango is een van de grootste concurrenten van Zara.

Mango ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Mango. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

mango
5.8 10 1

Verkerde stikker?

Beoordeeld op 18 februari 2019 door
Ze sturen de verkeerde stikker waardoor ik veel moeite moet doen om artikelen te ruilen. Ik hoop dat ik in de toekomst een antwoordt nummer krijgt om de artikelen makkelijk te kunnen ruilen.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
mango
6.3 10 1

Bestellen en retour

Beoordeeld op 13 augustus 2017 door
Bloes en 2 broeken besteld. Boven 30 gratis verzenden. Zelfde broeken, maar verschillen toch. Bloes te groot. Broek en bloes retour. Betaal nu en retourkosten en verzendkosten Slechte service
mango
1 10 1

Armband ANNIE VC wordt niet aangenomen bij MANGO!!

Beoordeeld op 21 maart 2016 door
Mensen pas goed op als je een armband besteld bij Mango van het merk ANNIE-VC. Deze had ik op de site besteld en wilde ik terugbrengen in de winkel. In de winkel gaven ze aan dat deze niet meer werd ingenomen omdat ze niet meer met het merk samenwerken. De verkoopster had aangegeven dat ik niet de enige was met deze klacht. Ik heb haar nog gevraagd of haar manager iets kon doen, maar dat was niet mogelijk. Ik vind dit gewoon oplichting. ZEER SLECHTE ZAAK!!!!!
mango
8 10 1

Snelle service

Beoordeeld op 18 maart 2016 door
Ik kwam mijn pakketje ophalen in een filiaal en ik hoefde niet bij de kassa in de rij te wachten! Ik sprak een medewerker aan, liet mijn ordernummer zien en mijn pakketje werd direct voor mij opgehaald, nice.