Consumenten gingen u voor!
Bezoek Manfield
MANFIELD ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Manfield (3)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

6 10 3

Manfield informatie

Betaalmogelijkheden:

Manfield, opgericht in 1900, is retailer op het gebied van schoenen. Het assortiment bestaat uit stijlvolle schoenen hedendaagse details. Maar ook als je op zoek bent naar een mix tussen basic en zakelijke fashion kun je bij Manfield terecht. Enkele merken die je in de winkel kunt vinden zijn: Van Lier, het hoog modische Black Label en Clarks.

Manfield ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Manfield. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

manfield
1 10 1

Manfield nieuwegein

Beoordeeld op 22 november 2018 door
Manfield Nieuwegein neemt geen pakketten aan omdat ze te druk zijn met de "black friday" deals. Ik vind dat echt een bagger service. Dus voor niets die klantONVRIENDELIJKE winkel bezocht.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
manfield
10 10 1

Uitstekende service

Beoordeeld op 28 februari 2017 door
In augustus 2016 bij de Manfield schoenen gekocht. Daarbij had ik een folder gekregen. Hierin stond het volgende vermeld:

Beste Manfield Klant,

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en dat natuurlijk ook blijft. Als u binnen 6 maanden met de kassabon en uw schoenen naar een van onze winkels komt dan krijgen uw schoenen een gratis servicebeurt* Op deze manier heeft u optimaal plezier van uw Manfield schoenen.

* Bij de servicebeurt is het verzolen en/of voorzien van nieuwe hakken niet inbegrepen. Bij Manfield ontvangt u hierop wel 10% korting.


Daarop heb ik besloten mijn schoenen te brengen bij een vestiging in Amstelveen. 2 dagen later, aangezien het weekend er tussen zat, kon ik ze weer ophalen. Heel erg bedankt voor de goede service.
manfield
7 10 1

Sokken besteld

Beoordeeld op 5 april 2016 door
Ik heb sokkken via de site besteld, maar moest zeker 7 dagen wachten voor het pakketje bij mij thuis werd afgeleverd. Dat had ik niet verwacht, maar ik ben blij ze binnen zijn.