Consumenten gingen u voor!
Bezoek Lucardi
LUCARDI ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Lucardi (1)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  8 10 1

  Lucardi informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Lucardi is een bedrijf dat in 1985 is opgericht en sinds de oprichting van de keten is uitgegroeid tot de grootste en populairste horlogeverkoper van heel Noord-Europa. Het bedrijf begon vele jaren geleden als verkoper van diverse horloges van gerenommeerde merken, maar op dit moment verkoopt Lucardi ook andere producten. Zo vind je in het aanbod niet alleen horloges, maar verkoopt het bedrijf sinds enkele jaren ook sieraden als kettingen, ringen, oorbellen en armbanden. Het bedrijf heeft op dit moment maar liefst 92 filialen in het gehele land, maar bedient klanten ook online in een grote en populaire webwinkel. En omdat Lucardi sieraden aanbiedt in allerlei verschillende prijsklassen, kan iedereen bij de aanbieder slagen bij het aanschaffen van nieuwe sieraden.

  Lucardi ervaringen

  Bij het aanschaffen van sieraden wil je uiteraard zeker weten dat je sieraden van de beste kwaliteit voor jouw geld krijgt. Over het algemeen staat Lucardi bekend als betrouwbare aanbieder van sieraden die altijd sieraden van hoge kwaliteit aanbiedt, maar het is zeker niet vreemd als je nog wat bevestiging nodig hebt voor je een bestelling bij dit bedrijf plaatst. Je kunt deze bevestiging eenvoudig krijgen door de Lucardi ervaringen van andere consumenten op deze pagina door te lezen en erachter te komen wat andere mensen van deze juwelier vinden.

  Heb je zelf ervaring met de juwelier en wil je jouw mening over het bedrijf met andere mensen delen? Dan kun je jouw ervaringen op deze pagina achterlaten door een review te schrijven en online te plaatsen.

  Tag wolk

  lucardi
  8 10 1

  Elke

  Beoordeeld op 30 maart 2016 door
  In Vlissingen geweest, goede service en zeer vriendelijk personeel! Graveren van onze ringen binnen een half uur geregeld. Echt heel fijn!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen