Consumenten gingen u voor!
Bezoek LosAbonnement.nl
LOSABONNEMENT.NL ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling LosAbonnement.nl (0)

  0 10 0

  Simpel sim only vergelijken doe je makkelijk op LosAbonnement.nl. Een sim only abonnement is vaak goedkoper dan een abonnement inclusief toestel. Dit komt omdat je bij een sim only abonnement zelf kunt bepalen hoeveel sms’jes, belminuten en 3/4G je per maand afneemt.

  De meeste telefoons zijn geschikt voor een sim only abonnement. De enige voorwaarde is dat je toetsel simlockvrij is. Weet je niet zeker of je toetsel simlock vrij is? Dit kun je eenvoudig controleren door een simkaart van een andere provider in jouw toestel te plaatsen en te kijken of deze nog goed functioneert.

  Veel overstappers van een vast abonnement naar sim only zijn bang dat ze hun huidige telefoonnummer kwijt raken. Dit is bijna nooit het geval. Bij alle providers kan je bij het aanvragen van een nieuw sim only abonnement nummerbehoud aanvinken.

  Bij het kiezen van een sim only abonnement moet je op meer letten dan op alleen de kosten. Let bijvoorbeeld op de looptijd van het contract, de bereikbaarheid van de provider en bekijk de kosten voor buiten de bundel.

  Kosten in het buitenland: Ben je regelmatig in het buitenland en wil je daar ook kunnen bellen en internetten? Dan is het de moeite waard om ook de buitenlandtarieven van de verschillende providers mee te nemen bij het sim only vergelijken.

   

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *