Consumenten gingen u voor!
Bezoek Lensstore
LENSSTORE ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling Lensstore (0)

  0 10 0

  Lensstore informatie

  Betaalmogelijkheden:

  Lensstore of Misterspex is een online aanbieder van goedkope lenzen van verschillende bekende merken. De lenzen die je in het aanbod van deze webwinkel vindt, zijn tot maar liefst 75 procent goedkoper dan de lenzen die je bij de opticien kunt kopen en dit terwijl de lenzen van Lensstore van dezelfde goede merken zijn als de lenzen van de opticien. Het grootste deel van het aanbod van de webwinkel bestaat uit lenzen, maar je kunt ook bij Lensstore terecht voor de aanschaf van een bril op sterkte of een zonnebril van verschillende gerenommeerde A-merken. En net zoals bij de lenzen in het aanbod, geldt ook bij de brillen en zonnebrillen van de webwinkel dat deze voor aanzienlijk lagere prijzen worden verkocht.

  Lensstore: online shoppen met lage verzendkosten

  Wie bij Lensstore winkelt bespaart niet alleen geld door van de lage prijzen van de online shop te profiteren, maar bespaart ook geld door de lage verzendkosten van de populaire webwinkel. Al voor 2,50 euro aan verzendkosten wordt jouw aankoop naar jou thuisgestuurd, wat betekent dat je slechts 2,50 euro extra hoeft te betalen om lekker te kunnen winkelen vanuit jouw luie stoel.

  Lensstore ervaringen

  Sommige mensen twijfelen of Lensstore wel echt een goede en betrouwbare aanbieder is door de lage prijzen van deze webwinkel. Zij denken bijvoorbeeld dat de webwinkel helemaal geen goede producten verkoopt, maar geld bespaart door goedkope producten te verkopen en het op deze manier mogelijk maakt om lage verkoopprijzen te hanteren. Twijfel jij ook een beetje over de kwaliteit van de producten van de webwinkel of over de dienstverlening van het bedrijf, maar wil je eigenlijk een bestelling bij de webwinkel plaatsen? Laat jouw twijfels dan als sneeuw voor de zon verdwijnen door Lensstore ervaringen van andere consumenten door te lezen. Door ervaringen van andere consumenten door te lezen, kom je er vanzelf achter of Lensstore inderdaad goed en betrouwbaar is.

  Heb je zelf ervaringen met deze webwinkel en wil je andere consumenten graag vertellen of deze ervaringen positief of negatief zijn? Plaats dan een review op deze pagina en vertel andere mensen wat jouw mening over deze webwinkel is.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen