Consumenten gingen u voor!
Bezoek JD Sports
JD SPORTS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling JD Sports (37)

  Service

  Kwaliteit

  Prijs

  Aanbod

  3 10 37

  JD Sports informatie

  Betaalmogelijkheden:

  JD Sports is al meer dan 30 jaar een retailer op het gebied van sportartikelen. JD Sports heeft de nieuwste en beste merken. Enkele topmerken die je vind in de winkel zijn: adidas Originals, Nike, McKenzie, Converse, Lacoste, Carbrini, Fred Perry, The North Face, The Duffer of St George, Reebok, Supply & Demand, Timberland en EA7.

   

  JD Sports ervaringen

  Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over JD Sports. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

   

   

  jd-sports
  1 10 1

  Wel betaald nooit geleverd.weigerd geld terug.

  Beoordeeld op 25 februari 2020 door
  Opgelicht!!
  Betaald niet geleverd.telkens aan lijntje houden dst product onderweg is of het mgazijn heeft verlaten na 9 maanden geennproduct en
  Weigerd terugbetaling.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  jd-sports
  1 10 1

  Geen levering!

  Beoordeeld op 5 februari 2020 door
  Mijn bestelling zou vandaag geleverd worden! Het is zomaar verplaatst naar morgen terwijl ik specifiek voor vandaag heb gekozen. Lekker handige service dit om voor een dag te kiezen maar alsnog op een dag te krijgen wanneer je niet thuis bent! En dan kan ik ook niet eens kiezen dat het ergens anders geleverd word. En is niemand te bereiken, geen telefoonnummer bekend en niemand op de chat aanwezig. Geen wonder dat er geen telefoonnummer is. NOOIT MEER JD SPORTS!
  jd-sports
  2.8 10 1

  Slecht te retourneren

  Beoordeeld op 22 januari 2020 door
  Zo slecht om iets terug te sturen heb een kinderpakje gekocht en nou gaat het terug sturen nog meer kosten dan wat het pakje kost als ik dit vantevoren geweten had was ik er nooit aan begonnen maar ik vind dit dus super slecht heb dit bij andere web winkels nog nooit mee gemaakt
  jd-sports
  1 10 1

  Slechste klantenservice

  Beoordeeld op 12 januari 2020 door
  Slechte klantenservice ooit als je iets retour stuurt! Ik heb 2 maanden geleden een aantal truien besteld en de betaalwijze Klarna gebruikt. Jammer genoeg paste de truien niet en heb ik ze teruggestuurd. Ik heb geen enkele email ontvangen van JD Sports over mijn retourzending. Ik heb meerdere malen emails gestuurd naar de klantenservice over de status van mijn retourzending, maar ik heb tot op heden nog steeds niks gehoord. Ik heb geen idee waar mijn bestelling op dit moment is en JD Sports doet er helemaal niks mee. Klarna dreigt hierdoor ook nog eens met aanmaningskosten en dat omdat JD Sports niet moeite doet om mijn bestelling te zoeken. Daarnaast vind ik het ook absurd dat je niet telefonisch contact op kunt nemen met JD Sports. Als je een email stuurt reageren ze er namelijk pas minimaal 1 week later op! Dit zal zeker de laatste keer zijn dat ik iets bestel op JD Sports.
  jd-sports
  7.3 10 1

  Mevrouw

  Beoordeeld op 10 januari 2020 door
  De medewerkers in de winkel zijn meer dan prima.

  Ik bestel NOOIT meer iets online bij JDSports.
  jd-sports
  3.5 10 1

  Belachelijk hoge retourkosten

  Beoordeeld op 4 november 2019 door
  Nu JD Sports niet in onze provincie zit, gekeken naar online voorwaarden en ook inz verzendkosten en retourkosten.
  Oke, retour niet gratis, inpakken, label enz enz (staat niet bij welke pakketdienst). Duurste methode is postnl, EURO 6,50, dus dit vonden we oke.
  Zending komt aan, maar helaas valt kwaliteit zwaar tegen en willen wij retourneren. Maken label aan, blijkt DPD te zijn, maar retour moet naar Engeland???? Dus hoge retourkosten van EURO 9,85. Dat wordt dus niet op de site vermeld.
  Reactie JD Sports: staat wel duidelijk op de site en anders retourneren in winkel. Ja, hallo, dichtstbijzijnde winkel is 120 km.
  Nooit meer hier bestellen. Hopelijk wel ons geld nog terug.
  jd-sports
  2.5 10 1

  Behandeling retourzending loopt de mist in

  Beoordeeld op 23 oktober 2019 door
  Echt slechte service wanneer je iets retour stuurt. 2 maanden geleden een jas van 100 euro teruggestuurd omdat het een kindermaat bleek te zijn ipv een Medium. Tot op heden kan niemand een antwoord geven wanneer we ons geld teruggestort krijgen. De winkelbedienden zijn getraind in afschepen, niemand wil zijn of haar naam doorgeven, je wordt telkens gevraagd om een mail te sturen. Als de mail niet aanvaard wordt en je belt terug krijg je een ander mailadres waarop je geen antwoord krijgt. Er is geen administratief personeel, iedereen staat mee in de winkel te verkopen en je krijgt niets van nuttige informatie. Ook laten ze je gemiddeld een half uur wachten aan de telefoon, die nota bene open ligt zodat je elke conversatie aan de kassa kan horen, ook van mensen die iets willen ruilen en de manager willen spreken (die er dan natuurlijk niet is). Na 2 maanden kon men eindelijk meedelen (ik belde opnieuw zelf op) dat de zending naar de U.K. werd doorgestuurd en dat het daar verder zal behandeld worden, maar je krijgt niets van contactgegevens om daar te informeren. Klant blijft in het ongewisse over de terugbetaling. Er wordt niets gecommuniceerd naar de klant. Uiterst onprofessioneel. Gaan er op deze manier geen firma's failliet? Duizenden pakjes lagen er op een gegeven ogenblik in Antwerpen te wachten om naar UK terug te sturen, allemaal al betaald door de klanten. Dit geeft toch een fout beeld van de omzet? Lijkt me echt voer voor een consumentenservice zoals Test Aankoop of FOD Economie...
  jd-sports
  8.8 10 1

  Tevreden klant

  Beoordeeld op 22 oktober 2019 door
  Vorige week heeft mijn dochter online een jas besteld
  De bestelling was prima te volgen via de link. Echter wilde ik graag weten wanneer we de jas konden verwachten omdat de verwachtte bezorgtijd al verstreken was. Daarom probeerde ik JD Almere stationsstraat te bellen. Helaas werd daar nooit opgenomen. Vanochtend de mail dat de jas aangekomen was. Dus hebben we hem opgehaald. De winkelmedewerkers zijn allemaal hartstikke vriendelijk en behulpzaam. Ik vertelde over het telefonisch niet te pakken kunnen krijgen en dit blijkt een bekent “dingetje”
  Ik heb uitgelegd dat dit wel lastig is voor de klant en jullie wellicht beter op de site kunnen vermelden dat er alleen via email contact gezocht kan worden. Dat scheelt irritaties bij de klant. Ik vind t jammer dat ik in de recensies hier en daar toch wel bozige reacties zie terwijl ik t personeel daar in stationsstraat elke keer weer super vriendelijk en meedenkend vind. Vandaar mijn bericht als blije klant van almere stationsstraat. lieve medewerk(st) ers: keep up the good work
  jd-sports
  2.8 10 1

  Geen jas ontvangen

  Beoordeeld op 27 september 2019 door
  Via de site een jas gekocht, maar heb die nooit ontvangen. Wel een lege verpakking. De jas is er door iemand van JD Sports uit gehaald, want de factuur en de verpakking zaten netjes dicht. Direct gemeld via de website en later nog 4 e-mails. Inmiddels 4 weken verder en nog steeds niet opgelost!! Waardeloos!!
  Geen geld terug en ook geen nieuwe jas. Ik zal daar niks meer bestellen.
  jd-sports
  4 10 1

  Retourneren

  Beoordeeld op 17 september 2019 door
  had al meerdere keren op de site gekeken maar nooit iets besteld, tot een week geleden ,ik vond een paar leuke Fila sport schoentjes voor mijn zoontje ,deze waren vrij vlot bezorgd. en had de bestelling met IDEAL betaald.
  maar helaas waren ze te klein erg jammer, dus ik wilde ze terug sturen.
  eenmaal op de site moest ik zo verschrikkelijk zoeken om maar een teken te kunnen vinden voor een retourlabel. dan staat er klik hier, ok dan moet je heel veel invullen, maar om de betaling terug te laten storten heb je keuze uit 2 manieren die ik niet heb.
  creditcard en mastercard ,ik dacht bij mastercard dat het gewoon mijn bankpas zou zijn maar de beschrijving snapte ik al niet. dus ik dacht laat maar.
  ik heb me rot gezocht op de site of het anders kon. natuurlijk niets gevonden.
  ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan , dat ik niet eerder reviews heb opgezocht en gelezen. tot nu dan en als ik alles zo eens lees denk ik , ja het klopt idd wat ik al dacht.
  het is veel te omslachtig en ingewikkeld om iets terug te sturen. gewoon niet te doen. nou dit was echt een eenmalige koop hier, en nooit meer. ik heb de schoenen zelf nog ,maar ik heb er niets aan.
  jd-sports
  1 10 1

  Waardeloos retourneren

  Beoordeeld op 31 augustus 2019 door
  Via de site een jas gekocht, bleek te klein. Na een heel ingewikkelde procedure kun je het product tegen betaling van €10 terug sturen. Betaling moet met een Crd card, kan niet met een gewone bankpas. Dit is toch niet meer van deze tijd.....
  Dus bezint eer je begint met kopen bij deze winkel.
  jd-sports
  1 10 1

  Geen service

  Beoordeeld op 17 augustus 2019 door
  Waardeloos...geld na schoenen retour te doen na 1.5 maand niet ontvangen
  jd-sports
  1.8 10 1

  Vreselijk

  Beoordeeld op 26 juli 2019 door
  Zeer slechte communicatie, ik wacht nog steeds op mijn bestelling (het zou ruim een week geleden geleverd worden) geen contract te krijgen met de winkel. Track and trace code op de website werkt niet.
  Ik heb geen idee waar mijn bestelling is nu.
  jd-sports
  1.5 10 1

  Verkeerde levering

  Beoordeeld op 12 juli 2019 door
  Heb schoenen besteld en een tshirt geleverd gekregen. Ik moest de shirt retourneren om geld terug te krijgen. Kosten voor retourneren 13 Euro zou ik ook terug krijgen zodra het pakket binnen was. Nadat ze het pakket hebben ontvangen zijn ze gestopt met reageren en kon ik fluiten naar mijn 13 Euro. Er is ook geen nummer waar je naar toe kan bellen.
  jd-sports
  1.5 10 1

  Waardeloze service

  Beoordeeld op 8 juli 2019 door
  Zelfs die ene ster niet waard! Bikini besteld van Fila, binnen een week kapot. Gemaild en verzoek om naar de winkel te gaan en het broekje te laten opsturen. Half uur gereden en niet welwillend om dit te doen, ook niet met de mailtjes van de klantenservice, het betaalbewijs (in de mail) en de bestelling.Wilden niet eens naar de mail kijken. We kunnen zelf het broekje opsturen voor de som van €13,- maar die krijg je alleen terug als zij bepalen dat het een fabrieksfout is. Na dit alles heb ik daar geen vertrouwen in. Dus dochter verdrietig en 20 euro door de plee gespoeld!
  jd-sports
  8.3 10 1

  M

  Beoordeeld op 5 juli 2019 door
  Voor plaatsen bestelling hwlaas geen reviews gecheckt. Daarna wel en werd er niet vrolijk van.
  Maar...positief verrast! Binnen 2 werkdagen geleverd..juiste maat..nieuwe schoenen. Prima service
  jd-sports
  1.8 10 1

  Waardeloze retour regeling

  Beoordeeld op 3 juli 2019 door
  Ze hebben mooie artikelen, let alleen op als je online besteld en het past niet of het bevalt je niet. Dan betaal je ruim 13 euro retourkosten, ik dacht fikse korting te hebben gekregen nu betaal ik nog meer verzendkosten dan wat het shirt wat ik gehouden heb kost. Belachelijk. Bestel dus nooit meer wat!!!!!
  jd-sports
  1 10 1

  Slechte/geen levering

  Beoordeeld op 17 mei 2019 door
  2 weken geleden schoenen besteld en zien nog niet binnen. Zouden er binnen 5 werkdagen zijn. Ze laten ook niet weten. Heb een mail gestuurd en nog steeds geen reactie

  KOOP HIER NIKS
  jd-sports
  1 10 1

  Zeer slecht

  Beoordeeld op 14 mei 2019 door
  Heb 1 paar Schoenen online besteld maat 44 maar ik krijg maat 43,5 ...na dat ik 15 winkels heb gebeld te hebben ..eindelijk iemand aan de lijn ... ik moet ze langs brengen of op eigen kosten terug sturen ..waar ik woon is een winkel van jd sports 1,5 uur rijden voor mij ...ze sturen mij verkeerde maat en nu moet ik zelf betalen om terug te sturen .wtf..
  jd-sports
  1 10 1

  Zeer slecht !!!

  Beoordeeld op 7 februari 2019 door
  Zeer slechte ervaring !!
  1 ster is nog te veel!.Ik heb online een sportlegging besteld van Adidas .
  De stiksels zager er slecht uit . Na de legging 1 x aan gehad te hebben .
  Heb ik gelijk een mail gestuurd naar jd .
  Met foto's toegevoegd ,
  Na een week wachten kreeg ik bericht dat ik maar naar een jd winkel moest gaan Om het te laten beoordelen ,
  De dichts bij zijnde winkel is voor mij Arnhem 47 miniuten rijden! Ik kom in de winkel aan en werd meteen asociaal beantwoord ik kan je niet helpen Ga maar in de rij staan !
  Ik netjes in de rij . en er werd meteen gezegd wij hebben hier geen tijd voor!
  Jd klanten service stuurd altijd alle klachten naar de winkel . Hij keek even naar de legging en gaf wel aan dat dit niet mag .
  Maar wij hebben Geen tijd voor . !
  Dus voor niks een half uur naar Arnhem gereden ! ik heb gelijk weer gemaild .
  Na heel lang wachten en heel veel mails verder . Moest ik de legging maar opsturen naar Engeland en de kosten zijn voor mijn,
  Een legging van 33 euro .
  en de verzendkosten zijn 30 euro?
  Meerdere malen aangeven dat dit belachelijk is. En dat ze een label moeten opsturen dat ik de verzendkosten niet hoef te betalen .
  Wij zijn nu 16 E-mails verder en er word gewoon niet meer gereageerd door jd sport !!
  Mijn ervaring is dus zeer slecht!
  jd-sports
  4.3 10 1

  Dit lijkt oplichting!!!

  Beoordeeld op 8 december 2018 door
  Schoenen besteld dit mijn minderjarige zoon, die te groot bleken. Terug sturen kost €10! Dezelfde dag nog gedaan.
  Week later komt de bestelling terug, omdat de schoenen gebruikt zouden zijn. Dus geen geld terug.
  Het zijn witte schoenen en ze zijn niet gebruikt. Ze ruiken nieuw, ze zijn nog spierwit een zelfs de witte zolen zijn vlekkeloos. Geen enkele reden om te denken dat ze gebruikt zijn.
  Op mijn klacht werd gereageerd dat mijn (minderjarige!) zoon de koper is, dus dat ze er niets mee doen. Dat het betaald is met míjn creditcard, doet er blijkbaar niet toe.
  Daarna heeft mijn zoon dezelfde klacht ingediend, maar hij krijgt geen reactie.
  Dit lijkt wel oplichting!
  jd-sports
  1 10 1

  Nooit hier online kopen, ONBETROUWBAAR

  Beoordeeld op 8 november 2018 door
  Bestelling van een Nike trui gedaan en nooit gekregen, GELD IS WEG!! DPD geeft een valse naam + niet bestaand adres op dat het daar afgeleverd is en houdt dit vol!!!! Krijg na lang mailen geen reactie meer. JD Sport contact via FB maar zeggen dat ze onderzoek doen en dat kan wel 28 dagen duren!! Heb alles nu aan mijn DAS rechtsbijstand verzekering voorgelegd en ben bewijzen aan het verzamelen want ik laat het hier niet bij zitten...wordt vervolgd..
  jd-sports
  1 10 1

  Oplichters!

  Beoordeeld op 17 juli 2018 door
  Kleding besteld en betaald, maar nooit ontvangen. Volgens de track en trace code is mijn zending 'onderweg', maar dat is ie dus al weken. Op mail/chatberichten wordt niet gereageerd, telefoon in de winkels wordt niet opgenomen. Nooit meer iets kopen daar!!!
  jd-sports
  1 10 1

  Nooit online bestellen bij JD

  Beoordeeld op 1 juni 2018 door
  Ik heb een broek besteld welke na anderhalve week een keer geleverd werd. Verder bleek deze broek te groot. Toen ik reageerde per mail op het mailadres dat mij op de hoogte hield van de bezorging (bestellingen@jdsports.nl) om te vragen hoe ik de broek het beste terug kon sturen, kwam er geen antwoord. Een week later besloot ik nog een keer te mailen, maar wederom geen reactie. Nog een week later ben ik op de site gaan zoeken hoe ik mijn broek kon omwisselen. Toen vond ik een ander e-mailadres waar wel een reactie van kwam. De reactie was dat de termijn verstreken was om mijn geld terug te krijgen en dat ik maar naar een winkel moest gaan om de broek om te ruilen voor een bon of een ander artikel. NATUURLIJK wil ik geen ander artikel meer van deze zaak. Ik wil gewoon dat ze dit eerlijk behandelen en het geld terug storten.

  Voor mij NOOIT meer iets van JD Sports.
  jd-sports
  4.3 10 1

  Slechte omruil service shop te Alkmaar

  Beoordeeld op 29 december 2017 door
  Nike vestje te groot gekocht als kerstcadeau. Winkelmanager was zeer onvriendelijk. Gaf aan dat het gedragen was. Alleen gepast door mijn dochter. Hij nam het niet aan en nu zitten we met een veel te groot vest. Dit was de laatste aankoop.
  jd-sports
  1 10 1

  Slecht bedrijf

  Beoordeeld op 7 december 2017 door
  Belachelijke website met een amateuristisch systeem, ze verkopen constant nee.
  jd-sports
  10 10 1

  Dikke duim omhoog voor JD sports

  Beoordeeld op 8 november 2017 door
  Op 4 nov s\'avonds online bij JD sports sneakers besteld en via ideal betaald. Nadat de bevestiging van JD sports uitbleef ben ik gaan googelen en schrok me rot van de negatieve recensies over dit bedrijf. Zo zouden mensen hun produkt nooit ontvangen hebben na betaling, het verkeerde hebben gekregen en dan geen contact hebben kunnen krijgen met de klantenservice. Ik heb daarop geprobeerd mijn bestelling te annuleren of mijn geld te storneren, dit lukte niet. Ik heb de klantenservice diezelfde avond een mail gestuurd om te vragen de bevestiging alsnog te versturen. Dit bleek s\'nachts automatisch alsnog te zijn verstuurd zag ik de volgende dag in mijn mail box. Ook ontving ik die volgende ochtend al bericht dat het pakket het magazijn had verlaten en was aangeboden aan DPD. Van DPD kreeg ik diezelfde dag netjes een mail met track and trace zodat ik het pakket kon volgen. Dit werkte overigens prima. Ondertussen had ook de klanten service op mijn mail gereageerd. ( 8 nov ) ontving ik netjes een mail van DPD waarin stond dat het pakket vandaag tussen 11.45 en 12.45 geleverd zou worden. 11.46 uur stond DPD voor de deur. Nu het spannendste moment, zou de bestelling kloppen? Ja hoor de schoenen die ik besteld had zijn netjes geleverd. Ik kan dus gelukkig alleen maar heel erg tevreden zijn over JD sports, sterker nog ik heb zelden een webwinkel mee gemaakt die levert vanuit buitenland en dit zo snel en zo netjes doet. Duim omhoog voor JD sports!
  jd-sports
  2 10 1

  Nooit hier online kopen, ONBETROUWBAAR

  Beoordeeld op 24 september 2017 door
  Ik raad iedereen af bij JD Sports online te bestellen. Zodra je besteld en betaald hebt, doen ze precies wat ze zelf willen. Dit houdt in dat het maar afwachten is of je een bevestiging van je bestelling krijgt, of je het artikel binnen gestelde termijn krijgt of sowieso wel krijgt. Je krijgt na de bestelling geen contact meer met ze, niet met de klantenservice met niemand. Als je naar een winkel belt, antwoorden ze hulpeloos dat ze het ook niet weten omdat zij daar niet over gaan. Dit is echt veruit de slechtste online winkel die ik ooit heb meegemaakt en ik ben een 100% online shopper.
  jd-sports
  1 10 1

  Slechter dan slecht!

  Beoordeeld op 22 augustus 2017 door
  Wat een ramp. Zou schoenen thuisbezorgd krijgen, al betaald in de winkel, krijg je een vreemde mail die begint over fraude. Na een paar lezen blijkt dat de schoenen niet op voorraad zijn, terwijl ze dit in de winkel wel hebben gecheckt.. Raar. Als je dan je geld terug wilt moet je weer naar een winkel rijden, ook al is dit minstens 1 uur rijden voor ons! Conclusie; zeer slechte winkel. Telefonisch niet bereikbaar. Slechte service!
  jd-sports
  2 10 1

  Bestel niet online, winkel is prima

  Beoordeeld op 14 juli 2017 door
  Website lijkt Nederlands, echter de bestelling komt uit de UK. Geen contact mee te krijgen. Ik had sokken gekregen ipv schoenen. Duidelijk een fout aan de JD sports kant, maar totaal geen feedback.... bah, hele slechte smaak aan over gehouden
  jd-sports
  10 10 1

  Mooie schoenen, Duidelijkeb levering

  Beoordeeld op 4 mei 2017 door
  Topzaak!!
  3e keer iets besteld gaat altijd prima.
  Misschien dat het leveren iets sneller zo kunnen maar gezien sommige producten uit Engeland of elders komen hoor je mij daar niet over klagen.
  Zeer duidelijk met afleveren dat wel, kunt de bezorger via track systeem volgen dus weet precies wanneer deze bij u aan de deur staat!! Dus geen uren wachten...
  jd-sports
  2 10 1

  Persoonlijk retourneren

  Beoordeeld op 14 april 2017 door
  schoen via mijn broertje teruggebracht naar een vestiging almere (36 km van mijn huis) en medewerker weigerde om geld terug te geven, omdat mijn broertje niet kon "pinnen". Volgende dag persoonlijk langs gegaan en zonder pardon krijg ik contant mijn geld terug. reactie klantenservice: omdat de bestelling met de bankpas is betaald en op mijn naam stond kon het niet worden geretourneerd door een andere persoon. Sorry maar zo'n klant onvriendelijk antwoord heb ik nooit gehad. we hebben dezelfde achternaam en adres.
  jd-sports
  1 10 1

  Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt.

  Beoordeeld op 19 februari 2017 door
  Eerste keer dat ik hier kwam, in Amsterdam, werd ik na een half uur wachten, doorverwezen naar hun website. Ik zei toen al; ik kom hier nooit weer. Maar ja, hier hebben ze wel de mooiste Nikes.. dus ik ging weer een keer heen, wou schoenen kopen en heb 3 kwartier zitten wachten op de 'andere schoen'. Na 3 kwartier kwam hij dus terug met de mededeling dat hij de andere schoen kwijt was.. hoe verzin je het?
  Laatste keer dat ik hier was, kocht ik schoenen. De winkelmedewerker die me hielp, raadde mij hoe dan ook maat 37,5 aan. Ook al zei ik nog; ' moet ik geen 38 hebben? Ik heb normaal 38' hij voelde nog even aan de punt van de schoen en zei; nee je hebt echt maat 37,5 met deze schoen.
  Oké. Hij zal het weten, hij werkt daar toch?
  Toen ik ze thuis weer even aan had, bleken ze toch te klein. Had uiteraard geen bon meer, alles afgezocht.
  Toen ik terugkwam, werd me het volgende verteld; ik was er niet bij, dus ik kan daar niet over oordelen. Met andere woorden; ik sta te liegen.
  Iedereen weet, dat je op artikelnummer gewoon terug kan vinden wanneer ze gekocht zijn. Als klant koning is, regel je dat toch even?
  Aangezien die schoenen €120,- hebben gekost.
  Deze meid was vreselijk onsympathiek, net of hebben ze allemaal een cursus 'hoe val ik mijn klanten zoveel mogelijk af' hebben gehad!
  Ik kom daar nooit weer!!!
  jd-sports
  4 10 1

  Bestelling geannuleerd

  Beoordeeld op 22 november 2016 door
  Bestelling geannuleerd wegens fraude... WTF
  Nu mijn geld nog terug zien te krijgen.
  Laatste keer dat ik daar kom.
  jd-sports
  1.8 10 1

  Bestelling geannuleerd door slecht voorraad management

  Beoordeeld op 28 oktober 2016 door
  Nike Air Max besteld voor dochter in de aanbieding. Betaling en bestelling lijken helemaal in orde.
  Bestelling wordt de dag daarna geannuleerd met rare melding dat er mogelijk fraude aan de hand is. Later wordt aangegeven dat de annulering is gedaan omdat de schoenen niet meer op voorraad zijn.
  Klantvriendelijke afhandeling zou wat mij betreft zijn:
  - gewoon nieuwe voorraad bestellen en mee delen dat de bestelling wat langer onderweg zal zijn
  - een alternatief aanbieden.

  Helaas biedt JD geen klantvriendelijk alternatief en heb ik een teleurgestelde dochter.
  jd-sports
  1.8 10 1

  Heel slecht, bestel nooit meer iets

  Beoordeeld op 6 juli 2016 door
  Ik had tshirt besteld van 25 euro, ik kreeg vervolgens een ander tshirt binnen, die goedkoper was, ik had dus teveel betaald, nu besloot ik om dat shirt te houden, en dat andete shirt alsnog te bestellen, maar dan uiteraard met 5 euro korting aangezien ik voor dat andere shirt meer had betaald en het verkeerde kreeg en ik vroeg om gratis verzend kosten aangezien JD sports een fout had gemaakt bij mijn vorige besteling en ik daar verzendkosten had betaald voor iets wat ik helemaal niet had besteld. en dan zou ik dat nu weer mogen doen, ik werd terug gemaild dat ze dat niet konden doen. Echt een onzin reden, jullie maken een fout en dan mag ik extra gaan betalen. Vervolgens had ik het shirt besteld (met verzendkosten erbij en nog steeds niet heb ik die andere 5 euro terug) met nog een ander shirt van de uitverkoop erbij, nu krijg ik zo juist het pakketje met maar 1 shirt het shirt dat ik uit de uitverkoop had besteld staat wel op de factuur maar dan met 0 items, dus ik had m besteld en opeens was hij er niet meer, maar ik had m al besteld. Niet dat ik er voor moet betalen nu maar vind de service schandalig slecht, ik bestel iets en er staat dat het leverbaar is en vervolgens blijkt dat helemaal niet zo te zijn. Erg teleurgesteld en echt niet dat ik weer wat ga bestellen, mijn vrienden hebben dit ook al een keer mee gemaakt maar dacht kan gebeuren, maar nu 2x bij mij gebeurt, erg slecht ...
  jd-sports
  7 10 1

  Handschoenen besteld!

  Beoordeeld op 29 maart 2016 door
  Ik heb zwarte handschoenen besteld en afgehaald op de Kalverenstraat. De winkel ziet er erg mooi uit. Ze hebben zelfs een lift speciaal voor schoenen. Bedankt!