Consumenten gingen u voor!
Bezoek Hunkemöller
HUNKEMöLLER ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Hunkemöller (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7 10 1

Hunkemöller informatie

Betaalmogelijkheden:

Keurmerken:

Hunkemöller is een Nederlandse lingeriewinkel die zelfs in landen als Egypte actief is. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om het feit sexy lingerie aan te bieden en dit komt voornamelijk omdat het grootste deel van de collectie van het lingeriemerk uit sexy items bestaat. Koop je lingerie bij dit merk, dan weet je in ieder geval altijd zeker dat je trendy lingerie draagt en bovendien lingerie van hoge kwaliteit draagt. Dit komt omdat Hunkemöller alleen trendy items verkoopt en bovendien alleen lingerie van de hoogste kwaliteit en de beste materialen verkoopt.

De producten van Hunkemöller

Hunkemöller staat voornamelijk bekend om het grote aanbod lingerie, maar het merk verkoopt ook andere producten. Denk hierbij aan basics zoals t-shirts en hemden, maar ook aan corrigerend ondergoed. En zoek je een fijne pyjama om de koude winter door te komen, een bikini voor in de zomer of een luchtige pyjama voor in het voorjaar? Dan ben je bij dit lingeriemerk ook aan het juiste adres, want ook dit soort producten vind je in het aanbod van het bedrijf.

Als je wel eens een reclame van Hunkemöller hebt gezien, is je hoogstwaarschijnlijk wel opgevallen dat Sylvie Meis de hoofdrolspeelster van de reclames van het lingeriemerk is. Sylvie Meis is niet alleen het gezicht van het lingeriemerk, maar ontwerpt zelf ook collecties voor het bedrijf. Koop je lingerie bij deze winkel, dan is de kans dus groot dat de bekendheid Sylvie Meis hetzelfde ondergoed draagt.

Hunkemöller ervaringen

Heb jij een mooi lingeriesetje in het online aanbod van Hunkemöller gezien en twijfel je of je dit setje moet bestellen? Laat jouw twijfels dan als sneeuw voor de zon verdwijnen door enkele Hunkemöller ervaringen van andere consumenten op deze pagina door te lezen. Door ervaringen van andere mensen door te lezen, kom je er vanzelf achter hoe dit bedrijf jou kan bedienen als klant en of het slim is om jouw aankoop bij dit lingeriemerk te doen. Heb je zelf al eens wat besteld in de webwinkel van het lingeriemerk en wil je andere consumenten graag laten weten hoe dit is bevallen? Schrijf dan een review op deze pagina en vertel andere mensen wat jij van Hunkemöller vindt.

Tag wolk

hunkemoller
7 10 1

Geld snel terug

Beoordeeld op 2 mei 2016 door
Ik had wat besteld, vond het achteraf toch niet zo leuk, geretourneerd en ik had het bedrag binnen 3 dagen weer terug op mijn rekening, top.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen