Consumenten gingen u voor!
Bezoek Front Runner
FRONT RUNNER ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Front Runner (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

7 10 1

Front Runner informatie

Betaalmogelijkheden:

Front Runner is een van de grootste sneakers & streetwear retailers in Nederland. Met meer dan 25 jaar geschiedenis in de verkoop van sportschoenen weten we veel over de schoenenbranche. Op dit moment kun je winkelen in een van onze 15 Front Runner Winkels in grote Nederlandse steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort en Groningen. Onze crew staat klaar om je nuttig en eerlijk advies te geven op het gebied van sneakers. In 2009 lanceerden we onze webshop, waardoor de Europese levering beschikbaar is geworden. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Front Runner ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Front Runner. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

 

front-runner
7 10 1

Veters online besteld

Beoordeeld op 29 maart 2016 door
In de winkel mijn bestelling opgehaald. Ter controle even legitimatie laten zien waarna ik mijn bestelling kreeg. Prima winkel!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen