Consumenten gingen u voor!
Bezoek Forever 21
FOREVER 21 ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Forever 21 (3)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

5.5 10 3

Forever 21 informatie

Betaalmogelijkheden:

Forever 21 heeft een aantal opmerkelijke prestaties behaald in de afgelopen 30 jaar. Zo wil zij een omzet generen van 8 biljoen dollar in het jaar 2017. Daarvoor wil Forever 21 600 winkels openen in de komende drie jaar. Ook is zij de 5e grootste retailer in de Verenigde Staten.

Forever 21,  Wist jij dit?

Een klant uit Toronto noemde haar dochter Tiev Forever Golding, omdat ze bijna haar baby in een Forever 21 winkel had achter gelaten. Zodra het paspoort van het kind verloopt,  is ze van plan om haar voornaam wettelijk veranderen in “FOREVER”.

De gemiddelde winkel is 38.000 m2, de grootste is ongeveer 162.000 vierkante m2 en de originele FASHION 21 winkel is slechts 900 m2. Ondanks de enorme groei, is het nog steeds een familiebedrijf.

 

Forever 21 ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Forever 21. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

forever-21
4.3 10 1

Leuke kleding beroerde service

Beoordeeld op 11 november 2016 door
ik bestel 3 kledingstukken. Krijg ik 10! kledingstukken. Foutje in het systeem. Na een hoop gemail moet ik het terugsturen omdat ik het anders moet betalen, terwijl ik het helemaal niet besteld had. Dat duurt twee weken. Moet ik ook de verzendkosten betalen!!
Geen antwoord op mails, mails in het Engels, geen tegoedbon wel een hoop arrogantie!
De maten zijn Amerikaanse maten of zoiets, allles zit veel te strak, zelfs de XXL kleding. En let op je krijgt tegoedbonnen ipv geld terug. Nee dan liever wehkamp!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
forever-21
4 10 1

Jammer

Beoordeeld op 15 augustus 2016 door
Je hebt mooie kleding en alles hier maar als je erover gaat nadenken de kleding die je daar draagt word gemaakt door kleine kinderen en dan laat je kleine kinderen gewoon werken voor dat ene leuke shirtje, terwijl je voor wat duurder een ander shirtje kan halen die gemaakt word door volwassen of kinderen MAAR die worden dan goed betaald.
forever-21
8.3 10 1

Leuke stijl

Beoordeeld op 2 mei 2016 door
Ik vind Forever 21 een super shop, echt leuke kleding voor een betaalbare prijs, ook goede service. Alleen ben je uiteindelijk maar liefst €8,95 aan verzendkosten en retourneringskosten alleen kwijt, dure grap, kon ik nog een broek van kopen