Consumenten gingen u voor!
Bezoek Esprit
ESPRIT ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Esprit (3)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

6 10 3

Esprit informatie

Betaalmogelijkheden:

Esprit, opgericht in 1968, is een internationaal fashion winkel. Kleding van Esprit herken je aan de stijl en kwaliteit.  Momenteel heeft Esprit meer dan 7.800 verkooppunten. Naast de fysieke winkels kun je ook online shoppen. Je vind hier een uitgebreid assortiment in dameskleding, mannenkleding en kinderkleding

Esprit ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Esprit. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

esprit
2 10 1

Prut!

Beoordeeld op 15 mei 2018 door
Esprit hanteert haar eigen regels mbt retouren. beweren retour niet te accepteren, verwijzen naar algemene voorwaarden die niet kloppend zijn met het herroepingswet en willen vervolgens dat je betaald voor geretourneerde artikelen (in de vorm van een betalingsherinnering). esprit is niet aangesloten bij een keurmerk of dergelijk en lapt letterlijk alle regels aan de laars. mensen: begin er niet aan!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
esprit
9 10 1

Leuk aanbod

Beoordeeld op 15 maart 2016 door
Ik wilde een leuke blouse bestellen van €14,99, maar dat kon niet omdat het minimumbedrag om te bestellen €24,- is. Dat vond ik wel een beetje jammer, maar goed, er is zoveel leuks dat het achteraf toch meer dan logisch was dat ik er meer bij bestelde, naast het feit dat het moet. En dat de verzendkosten maar €0,95 zijn maakt het helemaaal goed!
esprit
7 10 1

Fijn om te winkelen

Beoordeeld op 10 maart 2016 door
Bestelling werd keurig op tijd geleverd, verder geen opmerkingen!