Consumenten gingen u voor!
Bezoek Dress for Less
DRESS FOR LESS ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Dress for Less (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

6 10 1

Dress for Less informatie

Betaalmogelijkheden:

Dress for Less is een webwinkel met meer dan 13.000 artikelen van gerenommeerde merken als Diesel, Pepe, Miss Sixty en Vila. Het bedrijf wordt gezien als grote concurrent door grote webshops als Zalando, Forever21 en de Bijenkorf en dit is niet voor niets, want het bedrijf heeft een groot aanbod met kwalitatief hoogwaardige producten, heeft een goede dienstverlening en hanteert aantrekkelijke prijzen.

Dress for Less: merkkleding voor een lage prijs

Dress for Less werd in het jaar 1999 opgericht in Duitsland met het doel om merkkleding voor meer doelgroepen toegankelijk te maken door de prijzen van merkkleding te verlagen. Kijk je in het aanbod van de webwinkel, dan zie je meteen dat de prijzen van deze webshop vele malen lager zijn dan de prijzen van veel andere webwinkels en dit komt simpelweg omdat het bedrijf het belangrijk vindt om merkkleding voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Dress for Less ervaringen

Er zijn veel webwinkels actief die merkkleding verkopen, maar niet alle webwinkels met merkkleding zijn even betrouwbaar. Wil jij zeker weten dat je met Dress for Less te maken hebt met een betrouwbare aanbieder? Ga dan niet af op jouw gevoel, maar lees enkele Dress for Less ervaringen van andere consumenten op deze pagina en gebruik deze ervaringen om jouw beeld van de webwinkel duidelijker te maken. Heb je zelf ervaring met deze webwinkel en wil je jouw ervaringen met andere mensen delen? Schrijf dan een review over het bedrijf op deze pagina en plaats jouw verhaal om andere mensen te helpen een duidelijker beeld van de webwinkel te krijgen.

Tag wolk

dress-for-less
6 10 1

Meh

Beoordeeld op 2 mei 2016 door
Breed assortiment, fixe kortingen, maar toch nog steeds aan de te dure kant voor mij. En de zoekopties op de website zijn heel gebrekkig, ik mis een stuk gebruiksgemak.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen