Consumenten gingen u voor!
Bezoek C&A
C&A ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling C&A (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

10 10 1

C&A informatie

Betaalmogelijkheden:

C&A is een warenhuis dat al meer dan 300 jaar geleden is ontstaan. Het bedrijf werd enkele eeuwen geleden namelijk opgericht door de broers Clemens en August, die in de zeventiende eeuw als goederenhandelaren door heel Europa reisden om hun hoogwaardige stoffen te verkopen. De stoffenhandel ging zo goed voor de broers, dat zij in 1841 een eigen winkel konden openen met de succesformule die C&A op dit moment nog steeds kent. Deze succesformule bestaat niet alleen uit hoogwaardige kleding (van uiteraard goede stoffen), maar ook uit aantrekkelijke prijzen om de kleding van het bedrijf voor iedereen toegankelijk te maken.

De C&A winkels en webwinkel

Bijna iedere grote stad heeft wel een C&A winkel waar klanten terecht kunnen voor het aanschaffen van kleding voor dames, heren en kinderen. Sinds de opkomst van het internet en de stijgende populariteit van online shopping, is het grote warenhuis net zoals veel andere retailketen ook actief op het internet. Op dit moment kun je dus niet alleen in de fysieke winkels van het warenhuis terecht om hun hoogwaardige kleding aan te schaffen, maar kun je jouw aankopen ook eenvoudig online doen.

C&A ervaringen

Een groot deel van de Nederlanders heeft al wel eens iets in de fysieke winkels van C&A gekocht, maar heeft wellicht nog geen ervaring met online shopping bij dit warenhuis. Heb jij ook nog nooit in de online shop van het warenhuis gewinkeld en ben je benieuwd of dit de moeite waard is? Lees dan wat andere consumenten van de webwinkel van het bedrijf vinden door enkele C&A ervaringen op deze pagina door te lezen. Heb je wel ervaring met online shopping bij het warenhuis, dan kun je jouw ervaringen op deze pagina delen door een review achter te laten.

ca
10 10 1

Topper

Beoordeeld op 15 maart 2016 door
Ik bestel heel regelmatig bij C&A, ze hebben een geweldig aanbod voor geweldige prijzen! Voor veel producten heb ik gewoon een limiet voor wat ik ervoor over heb en bij C&A is dat nooit een probleem. Ik houd vooral van de broeken van C&A, daarvoor kom ik altijd terug. Heel modern en ze zitten altijd als gegoten! Mijn portemonnee is er ook heel blij mee.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen