Consumenten gingen u voor!
Bezoek Bershka
BERSHKA ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Bershka (1)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

6 10 1

Bershka informatie

Betaalmogelijkheden:

Bershka presenteert zich als een referentiepunt voor mode gericht op deze steeds veeleisender publiek en, in slechts 2 jaar heeft het merkimago geconsolideerd in 100 winkels. Vandaag, 15 jaar later, heeft de keten meer dan 910 winkels in meer dan 64 landen, met een omzet wat neerkomt op 10% van de totale omzet van de Inditex Groep. Bershka heeft een verkoopoppervlakte van meer dan 338.000 vierkante meter. Het bedrijf omvat het ontwerp, de fabricage, distributie en verkoop van mode in de winkels.

Bershka ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over Bershka. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

Tag wolk

bershka
6 10 1

Beetje slordig

Beoordeeld op 18 maart 2016 door
Ik ging mijn bestelde pakketje in een filiaal ophalen en op de website stond aangegeven dat ik niet naar de kassa hoefde of in de rij te staan, maar nadat ik een medewerker had aangesproken moest dat dus wel. En ze vroegen mij niet om een identiteitsbewijs, beetje slordig..

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen