Consumenten gingen u voor!
Bezoek 2dayslook
2DAYSLOOK ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Artikelen

  Beoordeling 2dayslook (0)

  0 10 0

  2dayslook is een modebedrijf dat wereldwijd actief is en in Amsterdam gevestigd is. Het bedrijf houdt de trends op catwalks, blogs en van celebs in de gaten en stelt op basis van deze trends wekelijks nieuwe outfits samen. Door zelf stylisten in dienst te nemen en deze stylisten achter de tekentafel te zetten, kan het bedrijf altijd vernieuwende en unieke outfits aanbieden die echt bij de laatste trends van dit moment aansluiten. En omdat alleen de beste materialen gebruikt worden voor de kledingstukken van het bedrijf, weet je bij 2dayslook altijd zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt. Overigens vind je in het aanbod van 2dayslook niet enkel kledingstukken uit de eigen collectie, maar kom je er ook items van andere producenten tegen.

  Alleen de beste kleding voor de laagste prijs

  Een groot voordeel van het aanbod van 2dayslook, is het feit dat de kleding van het bedrijf voor de allerlaagste prijs wordt aangeboden. Sommige kortingen lopen op tot maar liefst 90 procent, wat betekent dat jij voor de allerlaagste prijs de beste items in huis kunt halen bij dit bedrijf. De reden dat het bedrijf zulke lage prijzen kan hanteren, heeft er overigens mee te maken dat bijna alle items van eigen hand komen en dat er dus geen inkoopprijs betaald hoeft te worden bij andere aanbieders op de meeste items in het aanbod.

  2dayslook ervaringen

  Heb jij een mooi item in het aanbod van 2dayslook gezien en twijfel je of je dit item wel moet bestellen bij deze webwinkel? Lees dan welke ervaringen andere consumenten met dit bedrijf hebben in de reviews op deze pagina en je kunt gemakkelijker beslissen of je jouw aankoop bij deze webwinkel wil doen, of liever op zoek gaat naar een andere webshop om online te winkelen. Heb je al eens een product bestelt bij de webwinkel, dan kun je jouw (positieve of negatieve) ervaringen met het bedrijf op deze pagina delen om andere mensen te informeren over de kwaliteit van de producten en de kwaliteit van de dienstverlening van 2dayslook.

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen