Winterjas sale 2017/2018 augustus 21st, 2017 Nugevonden

Winterjas sale 2017/2018


Home » Artikelen » Winterjas sale 2017/2018
Winterjas sale 2017/2018

Iedereen heeft een winterjas nodig, aangezien de temperaturen flink kunnen dalen tijdens de Nederlandse winters. Een winterjas is onmisbaar, maar voor veel mensen toch een hele grote aankoop. Wil je een winterjas van een goed merk, dan ben je al snel honderden euro’s kwijt aan jouw nieuwe jas. Om geld te besparen op je winterjas, koop je jouw jas tijdens de winterjas sale 2017/2018.

Winterjas sale: data voor 2017/2018

De wintersale is een jaarlijks terugkerende sale waarbij (web)winkels hun gehele wintercollectie met flinke korting verkopen. Omdat een winterjas ook in de wintercollectie valt, kun je tijdens de wintersale ook winterjassen met korting aanschaffen. De wintersale start midden december, doorgaans een week voor kerst. De saleperiode loopt door tot midden of eind januari. Dit betekent dat je vanaf midden december tot midden of eind januari van de winterjas sale 2017/2018 kunt profiteren.

Heb je geen winterjas nodig, maar wil je een tussenjas (herfstjas) met korting kopen? Dan shop je jouw jas tijdens de mid season sale in september en oktober. Tijdens de mid season sale verkopen (web)winkels hun herfstcollectie met korting. Dit betekent dat je tijdens deze saleperiode ook een tussenjas (herfstjas) met korting kunt aanschaffen.

Geld besparen op je nieuwe winterjas: drie tips

Is het op dit moment nog geen winterjas sale, maar heb je echt een nieuwe winterjas nodig? Dan zijn er andere manieren om geld te besparen op jouw nieuwe winterjas. In onderstaande drie tips leggen wij je uit hoe je buiten de wintersale van 2017/2018 geld kunt besparen op jouw nieuwe jas voor in de winter.

Tip 1: shop in de online sale van een webwinkel. Veel webwinkels hebben altijd saleartikelen online staan, op een aparte salepagina. Wellicht staat hier ook een winterjas van het vorige seizoen bij.

 

Tip 2: ga naar een goedkope winkelketen, zoals bijvoorbeeld Primark. Hier worden winterjassen altijd voor zeer lage prijzen verkocht.

 

Tip 3: koop jouw winterjas in een outletcentrum. De winterjassen in outletcentra worden voor 30 tot 70 procent korting verkocht. En omdat er alleen producten van topmerken worden verkocht in outletcentra, weet je zeker dat je een goede investering doet als je hier een winterjas koopt.