Pull&Bear sale 2017 augustus 23rd, 2017 Nugevonden

Pull&Bear sale 2017


Home » Artikelen » Pull&Bear sale 2017
Pull&Bear sale 2017

Pull&Bear is een internationale winkelketen, die ook in Nederland enkele winkels heeft. Daarnaast heeft Pull&Bear een webwinkel, waar je de gehele collectie van de winkelketen online aan kunt schaffen. Pull&Bear hanteert geen opvallend lage prijzen, maar wel tijdens de sale van de winkelketen. Wanneer het precies sale is bij Pull&Bear, lees je op deze pagina. Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies wanneer je bij Pull&Bear moet shoppen om zo goedkoop mogelijk uit te zijn.

Pull&Bear sale: data voor 2017

In Nederland organiseert Pull&Bear meerdere saleperioden. Dit betekent dat je meerdere keren per jaar goedkoper kunt winkelen bij Pull&Bear. In België is dit overigens niet het geval, want hier heeft de overheid wettelijk bepaald dat er slechts twee sales per jaar georganiseerd moeten worden. In dit land hebben alle winkels uitverkoop van 3 januari tot en met 31 januari en van 1 juli tot en met 31 juli. Pull&Bear is geen uitzondering en heeft in België ook alleen in deze perioden uitverkoop.

Gelukkig is dit in Nederland anders. Hier start de eerste sale van Pull&Bear in het voorjaar, doorgaans in de maand maart. Dit is de mid season sale van Pull&Bear, waarbij de voorjaarscollectie van de winkeleten met korting verkocht wordt. Na de mid season sale in maart, volgt de zomersale in juni. Deze sale loopt door tot midden of eind juni, afhankelijk van de omvang van het aanbod zomersale artikelen. Is de zomersale voorbij, dan moeten consumenten even wachten op de volgende mid season sale van Pull&Bear. Deze saleperiode start namelijk in september en loopt door tot in oktober. Tijdens de tweede mid season sale van Pull&Bear, koop je de herfstcollectie van de winkelketen met korting. Na de mid season sale in september en oktober, volgt de wintersale van Pull&Bear. Deze saleperiode start in december en loopt door tot midden of eind januari. Hoe lang deze sale duurt, is wederom afhankelijk van de omvang van het sale aanbod.

Verder zijn er nog twee losse sale dagen bij Pull&Bear. Het gaat om 24 november 2017 (black friday) en 27 november 2017 (cyber monday). Tijdens deze twee dagen wordt er niet zo veel korting gegeven als tijdens de reguliere sale, maar winkel je wel goedkoper bij Pull&Bear.

Sale bij Pull&Bear: welke kortingspercentages kan ik verwachten?

Als de mid season sales, de zomersale en de wintersale van Pull&Bear beginnen, krijg je vaak 30 procent korting op de saleartikelen. Artikelen die voor dit kortingspercentage niet verkocht worden, worden iets later aangeboden met 50 procent korting. Worden de artikelen nog niet verkocht, dan gaat de korting omhoog naar 70 procent. Aan het einde van de saleperiode zijn de meeste artikelen dan ook met 50 of 70 procent afgeprijsd.

Tijdens de twee extra sale dagen van Pull&Bear, zijn de kortingen iets minder hoog. De meeste artikelen die tijdens deze twee dagen worden afgeprijsd, zijn 20 procent goedkoper dan normaal.

De beste koopjes scoren bij Pull&Bear: handige tips

Wil jij de beste deals scoren bij Pull&Bear? Gebruik dan onderstaande tips om de beste koopjes te vinden bij de winkelketen.

Tip 1: winkel eens online. In de winkels van Pull&Bear vind je leuke aanbiedingen, maar online zijn er ook veel saleartikelen te vinden. Sterker nog, de webwinkel van Pull&Bear heeft altijd sale. Niet alleen tijdens de vier grote saleperioden, maar ook daarbuiten.

Tip 2: wacht wat langer met shoppen. Wie de hoogste kortingen wil, moet niet meteen gaan shoppen als de sale begonnen is. In de loop van de sale en aan het einde van de sale worden namelijk de hoogste kortingen gegeven bij Pull&Bear. Alleen als je een bepaalde aanbieding echt niet wil missen (en bang bent dat de aanbieding uitverkocht is als je wacht), kun je beter niet wachten met shoppen.

Tip 3: meld je aan voor de nieuwsbrief van Pull&Bear. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, mis je geen enkele sale, extra actie of aanbieding. Ook ben je er altijd als eerste bij als er een nieuwe sale, actie of aanbieding georganiseerd wordt.