Kleertjes.com retourneren april 13th, 2017 Nugevonden

Kleertjes.com retourneren


Home » Artikelen » Kleertjes.com retourneren
Kleertjes.com retourneren

Kleertjes.com retourneren? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we uit hoe je je bestelling kunt retourneren. Hieronder volgen de stappen. Bekijk de nieuwste Kleertjes.com kortingscodes van dit moment.

Kleertjes.com retourneren

Stap 1. Vul het bijgeleverde retourformulier in door middel van een reden van retour aan te geven en het aantal. De reden van retour geef je aan met een cijfer, op de rechterkant van het retourformulier staat welke reden bij welk cijfer hoort.

*Voorbeeld retourformulier
retourformulier kleertjes

Stap 2. Sluit het ingevulde retourformulier met de te retourneren artikelen bij de originele verpakking in en plak hem goed dicht.

Je kunt ervoor kiezen om te retourneren op kosten van Kleertjes.com, waarbij je de restitutie ontvangt door middel van een digitale waardebon, of je retourneert op eigen kosten en ontvangt je geld terug op dezelfde manier waarop de betaling gedaan is.

Stap 3. Kies je ervoor om je restitutie te ontvangen door middel van een digitale waardebon en te retourneren op kosten van Kleertjes.com, plak dan het bijgeleverde retouretiket, te vinden links onderaan het retourformulier, op de verpakking, over het etiket waar je adres op vermeld staat.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Kies je ervoor om je restitutie op dezelfde manier waarop de betaling gedaan is te ontvangen en te retourneren op eigen kosten, plak dan het bijgeleverde retouretiket, te vinden rechts onderaan het retourformulier, op de verpakking, over het etiket waar je adres op vermeld staat.

Stap 4. Geef het pakket af bij een PostNL punt naar keuze. Bewaar het verzendbewijs goed.

Goed om te weten

– Bij Kleertjes.com heb je gratis verzending bij bestellingen boven de €49,-, daaronder bedragen de verzendkosten €3,95.
– Je pakket afhalen bij een filiaal, PostNL punt, Kiala Punt of DHL Parcel punt en dergelijke is niet mogelijk.
– Bij Kleertjes.com heb je 101 dagen de tijd om te retourneren.
– Je kunt ervoor kiezen om te retourneren op kosten van Kleertjes.com, waarbij je de restitutie ontvangt door middel van een digitale waardebon, of je retourneert op eigen kosten en ontvangt je geld terug op dezelfde manier waarop de betaling ontvangen is.

Contactgegevens

Telefoon: (0)314-320120
E-mail: service@kleertjes.com
Bereikbaar op ma t/m vrij 09:00 – 17:30 uur

Correspondentieadres:
Postbus 60
7000 AB Doetinchem
The Netherlands

Kleertjes.com ervaringen

Heb jij ervaring met Kleertjes.com? Laat dan een review achter voor andere consumenten.