Jurkjes sale 2017 augustus 21st, 2017 Nugevonden

Jurkjes sale 2017


Home » Artikelen » Jurkjes sale 2017
Jurkjes sale 2017

Als het 30 graden is, dragen vrouwen het liefst een jurkje. Een jurkje is niet alleen vrouwelijk en sexy, maar is bovendien lekker luchtig als de temperatuur flink stijgt. Wil jij een paar nieuwe jurkjes aanschaffen, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan koop je jouw zomerjurkjes in de sale. Meer over de jurkjes sale 2017 en de jurkjes sale van volgend jaar, lees je op deze pagina.

Jurkjes sale 2017

De jurkjes sale van dit jaar zit er helaas alweer op. Zomerjurkjes worden namelijk met korting verkocht in de zomersale en deze sale start in de loop van de maand juni. De sale loopt door tot midden juli, eind juli of soms zelfs begin augustus: dit is afhankelijk per winkel. Sommige winkels stoppen al midden juli met de sale, terwijl andere winkels tot begin augustus jurkjes verkopen in de sale. In ieder geval is de zomersale nu voorbij, wat betekent dat je geen zomerjurkjes met korting meer kunt kopen.

Wil je winterjurkjes met korting kopen? Dan wacht je op de wintersale. De wintersale begint midden december en loopt door tot midden of eind januari. In de wintersale koop je dikkere jurkjes om de koude winterdagen door te komen, maar ook feestelijke jurkjes voor Kerst of de jaarwisseling.

Jurkjes sale 2018

Ook volgend jaar kun je zomerjurkjes in de sale kopen. Net zoals dit jaar, zal de zomersale in 2018 midden juni starten en tot midden juli, eind juli of begin augustus doorlopen. Ook is er volgend jaar weer een wintersale, wederom van midden december tot midden of eind januari. Heb je de zomersale van dit jaar gemist, dan kun je de jurkjes sale 2018 alvast in je agenda zetten. Zo weet je zeker dat je volgend jaar wel zomerjurkjes met flinke korting kunt kopen.

Geld besparen op je nieuwe jurk: drie tips

Is het geen sale op dit moment, maar wil je wel een leuk en goedkoop jurkje kopen? Gebruik dan onderstaande drie tips om slim geld te besparen op jouw nieuwe jurkje, ook buiten de sale.

Tip 1: shop in de online sale. Veel webwinkels hebben altijd sale online staan, wat betekent dat je altijd jurkjes in de uitverkoop kunt kopen. Enkele webwinkels die altijd sale online hebben staan, zijn H&M, Zalando en Wehkamp.

Tip 2: shop bij een goedkope winkelketen. Primark verkoopt jurkjes altijd voor zeer lage prijzen, ook buiten de saleperiodes.

Tip 3: ga naar een outlet. In een outlet worden jurkjes met 30 tot 80 procent korting verkocht. Er zijn diverse populaire outlets in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Ga een dagje naar de outlet en je koopt een geheel nieuwe garderobe voor een fractie van de prijs, inclusief goedkope jurkjes van topmerken.