Hudson’s Bay Haarlem oktober 5th, 2017 Nugevonden

Hudson’s Bay Haarlem


Home » Artikelen » Hudson’s Bay Haarlem
Hudson’s Bay Haarlem

Haarlem is een populaire stad om een dagje te winkelen. Toen V&D failliet ging en het pand van dit warenhuis leeg kwam te staan, was dit een flinke klap voor de stad Haarlem. Gelukkig staat het pand van V&D niet veel langer leeg. Op dit moment wordt het pand namelijk uitvoerig gerenoveerd, zodat er in 2018 een filiaal van Hudson’s Bay geopend kan worden. Er is nog niet zo veel bekend over Hudson’s Bay Haarlem, maar wij delen de informatie die al wel beschikbaar is graag met je.

Praktische informatie over Hudson’s Bay Haarlem

Omdat Hudson’s Bay Haarlem nog niet geopend is, is er nog niet zo veel bekend over deze winkel. Het is bijvoorbeeld niet bekend wat voor producten Hudson’s Bay in het filiaal in Haarlem zal verkopen. Ook zijn de openingstijden van Hudson’s Bay Haarlem nog niet bekend. De informatie die we al wel kunnen delen, vind je hieronder.

Adres

Grote Houtstraat 70

2011 SR Haarlem

Bereikbaarheid

De toekomstige vestiging van Hudson’s Bay in Haarlem ligt middenin het centrum van de stad. Het centrum van Haarlem is wat lastig te bereiken met de auto. Je kunt dan ook het beste lopend, fietsend of met de trein naar Hudson’s Bay Haarlem komen. En wil je toch met de auto reizen? Dan parkeer je jouw auto in een van de parkeergarages bij het centrum van de stad, om vervolgens lopend naar Hudson’s Bay Haarlem te komen.

Openingsdatum

Het is nog niet bekend wanneer Hudson’s Bay Haarlem geopend zal worden. De openingsdatum ligt ergens in 2018, maar de specifieke datum is nog niet bekend. Op dit moment wordt het oude pand van V&D gerenoveerd, om het pand helemaal in de stijl van Hudson’s Bay te brengen. Hoe lang dit nog gaat duren, is even afwachten.

Werken bij Hudson’s Bay Haarlem

Hudson’s Bay Haarlem is nog niet geopend en het pand van de vestiging is zelfs nog niet klaar, maar er worden al wel mensen gezocht die bij Hudson’s Bay Haarlem willen werken. De openstaande vacatures voor de Hudson’s Bay vestiging in Haarlem vind je op de website van de warenhuisketen. Op deze website kun je ook direct jouw sollicitaties versturen, zodat jij hopelijk ook bij Hudson’s Bay Haarlem kunt gaan werken.