Hudson’s Bay Enschede oktober 5th, 2017 Nugevonden

Hudson’s Bay Enschede


Home » Artikelen » Hudson’s Bay Enschede
Hudson’s Bay Enschede

Ook in Enschede ontstond er een grote leegte toen V&D failliet ging. Gelukkig wordt deze leegte op de korte termijn opgevuld. In de loop van 2018 zal Hudson’s Bay Enschede namelijk zijn deuren openen. Niet zomaar in een pand in de stad, maar in het oude pand van V&D. Meer over Hudson’s Bay Enschede, lees je op deze pagina.

Praktische informatie over Hudson’s Bay Enschede

Er is nog niet zo veel bekend over Hudson’s Bay Enschede, simpelweg omdat de winkel nog niet geopend is. De informatie die al wel bevestigd is, delen wij graag hieronder.

Adres

Hendrik Jan van Heekplein 85

7511 HN Enschede

Openingstijden

De openingstijden van Hudson’s Bay Enschede zijn waarschijnlijk (ongeveer) hetzelfde als de openingstijden van de winkels in de buurt. Uiteindelijk zullen de openingstijden van Hudson’s Bay Enschede nog bevestigd worden. Deze zijn nu nog niet bekend.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto naar Enschede om Hudson’s Bay te bezoeken, dan kun je jouw auto parkeren in de parkeergarage op het van Heekplein. Kom je met de trein, dan stap je uit op het station van Enschede en loop je de korte afstand naar Hudson’s Bay Enschede. Je kunt natuurlijk ook lopend of met de fiets naar de winkel komen, mocht je in de buurt wonen.

Openingsdatum

De openingsdatum van Hudson’s Bay Enschede is nog niet bekend. Wel is het duidelijk dat deze winkel in de loop van het jaar 2018 geopend zal worden. Op dit moment wordt het oude pand van V&D verbouwd om dit pand helemaal de stijl van Hudson’s Bay te geven. Het is even de vraag hoe lang dit gaat duren.

Werken bij Hudson’s Bay Enschede

Hudson’s Bay Enschede is nog niet geopend, maar er wordt al wel personeel gezocht voor deze winkel. De openstaande vacatures voor Hudson’s Bay Enschede vind je op de website van de warenhuisketen. Op de website kun je ook direct solliciteren op de functies die jij leuk vindt. Door op meerdere functies te solliciteren, kun je jouw kansen spreiden. Zo heb je meer kans dat je uiteindelijk bij Hudson’s Bay Enschede kunt gaan werken.