Hudson’s Bay Amstelveen oktober 5th, 2017 Nugevonden

Hudson’s Bay Amstelveen


Home » Artikelen » Hudson’s Bay Amstelveen
Hudson’s Bay Amstelveen

Het oude pand van de V&D in Amstelveen heeft langere tijd leeg gestaan. Een tijdje geleden is bekend gemaakt dat Hudson’s Bay de nieuwe huurder van het sfeervolle pand wordt. In veel andere steden heeft Hudson’s Bay al filialen geopend, maar in Amstelveen kan dit nog wel even duren. Het oude pand van V&D moet namelijk nog flink verbouwd worden.

Hoewel Hudson’s Bay Amstelveen nog niet geopend is, kunnen wij je al wel wat interessante informatie over deze winkel geven. Alle informatie die al door Hudson’s Bay bevestigd is, wordt kort opgesomd op deze pagina.

Praktische informatie over Hudson’s Bay Amstelveen

Er is nog niet zo veel bekend over Hudson’s Bay Amstelveen, maar we kunnen je al wel wat praktische informatie over deze winkel geven. Deze informatie wordt hieronder kort opgesomd.

Adres

Buitenplein 101

1181 ZE Amstelveen

Openingstijden

Maandag: 13:00 uur tot 18:00 uur.
Dinsdag: 10:00 uur tot 18:00 uur.

Woensdag: 10:00 uur tot 18:00 uur.

Donderdag: 10:00 uur tot 21:00 uur.

Vrijdag: 10:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag: 10:00 uur tot 18:00 uur.

Zondag: 12:00 uur tot 18:00 uur.

 

Let op: deze openingstijden zijn nog niet bevestigd door Hudson’s Bay. Het zijn de openingstijden die in de omgeving van de winkel gehanteerd worden door andere (grote) winkels. De kans is dan ook groot dat ook Hudson’s Bay Amstelveen deze openingstijden aan zal houden, maar zeker is dit nog niet.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

 

Bereikbaarheid

Hudson’s Bay Amstelveen is goed bereikbaar. Kom je met de auto naar deze winkel, dan kun je de auto parkeren in de parkeergarages Q-Park Stadsplein of Schouwburg Parking. Wil je met het openbaar vervoer reizen, dan kun je lopend van het station van Amstelveen naar Hudson’s Bay Amstelveen komen. Ook kun je de bus of tram pakken.

Openingsdatum

Het is nog niet bekend wanneer Hudson’s Bay Amstelveen precies geopend wordt. Dit is namelijk afhankelijk van hoe snel er verbouwd wordt in het pand van de winkel. Wel is het duidelijk dat Hudson’s Bay Amstelveen in de loop van 2018 geopend zal worden.

Werken bij Hudson’s Bay Amstelveen

Hoewel Hudson’s Bay Amstelveen nog niet geopend is, wordt er al wel personeel voor deze winkel gezocht. De vacatures die in Amstelveen worden aangeboden, vind je op de website van Hudson’s Bay. Op deze website kun je ook direct solliciteren op de vacature of vacatures die jij leuk vindt.