Hudson’s Bay Amersfoort oktober 5th, 2017 Nugevonden

Hudson’s Bay Amersfoort


Home » Artikelen » Hudson’s Bay Amersfoort
Hudson’s Bay Amersfoort

Toen V&D failliet ging, kreeg de stad Amersfoort hier ook direct mee te maken. In het centrum van Amersfoort was namelijk een grote vestiging van V&D te vinden, die gesloten werd door het faillissement van de warenhuisketen. De vestiging van V&D staat al een tijdje leeg, maar gelukkig is nu bekend geworden dat Hudson’s Bay hier een vestiging gaat openen. De vestiging van Hudson’s Bay is nog niet geopend, maar zal in de loop van 2018 zijn deuren openen.

Praktische informatie over Hudson’s Bay Amersfoort

Omdat Hudson’s Bay Amersfoort nog niet geopend is, is er nog niet zo veel bekend over deze winkel. De zaken die al wel bevestigd zijn door het Canadese warenhuisketen, worden hieronder kort opgesomd.

Adres

Utrechtsestraat 25-37

3811 LA Amersfoort

Hudson’s Bay Amersfoort komt in het oude pand van V&D. Dit pand wordt op dit moment druk gerenoveerd, zodat het pand bij de stijl van Hudson’s Bay past.

Openingstijden

Maandag: 09:00 uur tot 18:00 uur.

Dinsdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.

Woensdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.

Donderdag: 09:00 uur tot 21:00 uur.

Vrijdag: 09:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag: 09:00 uur tot 18:30 uur.

Zondag: 12:00 uur tot 17:00 uur.

 

Let op: deze openingstijden zijn nog niet bevestigd door Hudson’s Bay. Het zijn de openingstijden die in de directe omgeving van Hudson’s Bay Amersfoort gelden. Deze openingstijden worden hoogstwaarschijnlijk ook aangehouden door de Hudson’s Bay vestiging in Amersfoort. Dit moet echter nog wel bevestigd worden. De openingstijden kunnen dan ook nog iets veranderen.

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

 

Bereikbaarheid

Kom je met de trein naar Hudson’s Bay Amersfoort als deze winkel open is, dan hoef je niet ver te lopen. Het treinstation van Amersfoort ligt namelijk direct naast Hudson’s Bay Amersfoort. Kom je met de auto, dan parkeer je de auto in een van de parkeergarages in het centrum van de stad. In dit geval moet je iets verder lopen dan wanneer je met de trein naar Hudson’s Bay Amersfoort komt.

 

Openingsdatum

Het is nog niet bekend wanneer Hudson’s Bay Amersfoort precies geopend wordt. Op dit moment wordt het pand van de winkel nog verbouwd. Wel is het duidelijk dat de winkel in de loop van 2018 geopend zal worden. De definitieve openingsdatum zal in de loop der maanden bekend worden gemaakt.

 

Werken bij Hudson’s Bay Amersfoort

Hudson’s Bay Amersfoort is nog niet open, maar er wordt al wel naar personeel gezocht voor deze winkels. Je vindt de openstaande vacatures voor de Hudson’s Bay vestiging in Amersfoort op de website van de warenhuisketen. Op deze website kun je ook direct solliciteren op de functie of functies die jij leuk vindt.