H&M sale 2018 juni 13th, 2018 Nugevonden

H&M sale 2018


Home » Artikelen » H&M sale 2018
H&M sale 2018

H&M is een internationale winkelketen die kleding en accessoires voor dames, kleding en accessoires voor heren, kleding en accessoires voor kinderen en woonaccessoires verkoopt. Je kunt in de winkels van H&M shoppen, maar H&M heeft ook een populaire webwinkel met een groot aanbod. De prijzen van H&M zijn over het algemeen al vrij laag, maar in de sale winkel je nog goedkoper bij H&M. Wil jij geen enkele sale van jouw favoriete winkelketen missen? Lees dan op deze pagina wanneer de H&M sale 2018 precies plaatsvindt.

SALE BEKIJKEN

H&M sale: data voor 2018

H&M heeft altijd wel een paar producten in de uitverkoop (zowel in de winkels als in de webwinkel van de keten), maar de beste deals scoor je tijdens de officiële sale van H&M. De winkelketen heeft een zomersale, een wintersale en een mid season sale. De zomersale start in juni en eindigt eind juli. Houd vooral de tweede en derde donderdag van juni goed in de gaten, want H&M start de zomersale doorgaans op een van deze dagen. De wintersale start in december, dit jaar specifiek op woensdag 20 december 2018. De sale loopt door tot in januari, dus je kunt langere tijd van de beste prijzen profiteren tijdens de H&M wintersale.

De mid season sale valt altijd tussen de zomer- en wintersale in. De voorjaarseditie van deze extra saleperiode vindt plaats in de maand maart en de wintereditie van de mid season sale start in september of oktober. Verder zijn er nog vier extra saledagen, namelijk op 24 november (Black Friday sale), 27 november (Cyber Monday sale), 1 april en 1 oktober (National Glamour Day).

Let op: de solden in België start op andere data dan de saleperioden van Nederland. In België winkel je goedkoper bij H&M van 3 januari tot en met 31 januari (wintersale) en van 1 juli tot en met 31 juli (zomersale).

Sale bij H&M: welke kortingspercentages kan ik verwachten?

Winkel je tijdens de H&M sale 2017, dan krijg je 20 tot 70 procent korting op de aankopen die je doet. Welk kortingspercentage je krijgt, is afhankelijk van de periode in de sale (bij de start krijg je altijd lagere korting dan aan het einde van de saleperiode) en het product dat je koopt. Sommige producten worden direct voor 50 procent korting aangeboden, terwijl andere producten ‘slechts’ 20 procent korting krijgen. Populaire producten worden met lagere kortingspercentages verkocht, terwijl minder populaire producten aan het einde van de sale met 70 procent korting verkocht worden.

De beste koopjes scoren bij H&M: handige tips

Wil jij de mooiste producten van H&M voor de aantrekkelijkste prijzen kopen? Lees dan onderstaande drie tips om de beste koopjes te scoren bij H&M.

Tip 1: shop in de H&M outlet. H&M heeft ook aanbiedingen buiten de vaste saleperioden om. Deze aanbiedingen vind je in de H&M outlet, een pagina binnen de online shop van H&M. De outlet wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten en is zeker de moeite waard om goed in de gaten te houden.

Tip 2: shop online en in de winkel. In de winkels vind je soms andere saleproducten dan in de webwinkel en andersom. Wil je het complete aanbod van de H&M sale 2017 zien, dan shop je dus zowel online als in de H&M vestiging bij jou in de buurt.

Tip 3: schrijf je in voor de H&M nieuwsbrief. Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan krijg je een mailtje als de sale begonnen is. Zo ben jij altijd een van de eerste H&M klanten die met korting kan shoppen in de H&M sale.

SALE BEKIJKEN