Front Runner retourneren mei 1st, 2017 Nugevonden

Front Runner retourneren


Home » Artikelen » Front Runner retourneren
Front Runner retourneren

Front Runner retourneren? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we uit hoe je je bestelling kunt retourneren. Je hebt twee mogelijkheden, hieronder volgen de mogelijkheden.

Front Runner retourneren door langs de winkel te gaan (optie 1)

Stap 1. Vul het bijgeleverde retourformulier in door middel van de te retourneren artikelen aan te vinken en een reden van retour aan te geven. De reden van retour geef je aan door een letter te omcirkelen, op het retourformulier staat welke reden bij welke letter hoort.  

*Voorbeeld retourformulier
retourformulier front runner

Stap 2. Neem de te retourneren artikelen in de originele verpakking met het ingevulde retourformulier mee naar een van de filialen.

Front Runner retourneren door je bestelling af te geven (optie 2)

Stap 1. Vul het bijgeleverde retourformulier in door middel van de te retourneren artikelen aan te vinken en een reden van retour aan te geven. De reden van retour geef je aan door een letter te omcirkelen, op het retourformulier staat welke reden bij welke letter hoort.  

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

*Voor een voorbeeld retourformulier zie optie 1, stap 1.

Stap 2. Sluit het ingevulde retourformulier met de te retourneren artikelen bij de originele verpakking (niet de schoenendoos!) in en plak hem goed dicht.

Stap 3. Knip en plak het bijgeleverde retouretiket, de bovenste, op de verpakking, over het etiket waar je adres op vermeld staat.

*Voorbeeld retouretiket
retouretiket front runner

Stap 4. Geef het pakket af bij een Kiala Punt naar keuze. Bewaar het verzendbewijs goed.

Goed om te weten

– Als CJP pashouder heb je recht op 10% korting in alle filialen en in de webshop. Een CJP pas geldt niet op afgeprijsde en/of sale artikelen.
– Voor het afhalen van je pakket bij een van de filialen hanteert Front Runner geen minimale bestelwaarde.
– Bij Front Runner heb je tijdelijk gratis verzending.
– Bij Front Runner heb je buiten de periodes van gratis verzending, gratis verzending bij bestellingen boven de €100,-, daaronder bedragen de verzendkosten €3,99.
– Je kunt je pakket afhalen bij een PostNL punt, hierbij worden de standaard verzendkosten gehanteerd.
– Je pakket afhalen bij een van de filialen is gratis.
– Bij Front Runner heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Afgeprijsde en/of sale artikelen kun je ook retourneren, niet ruilen.
– Indien je een deel van je bestelling retourneert en de overgebleven artikelen minder dan €100,- bedragen, worden er alsnog €3,99 verzendkosten verrekend met de terugbetaling.
– Retourneren bij Front Runner is gratis.
– Indien je afgeprijsde en/of sale artikelen retourneert in de winkel krijg je een tegoedbon.
– Indien je bij je bestelling gratis producten hebt ontvangen en je de bestelling wilt retourneren of een deel van de bestelling, waardoor je niet meer aan de voorwaarden zou voldoen waardoor je de gratis producten gekregen hebt, dien je ook de gratis ontvangen producten te retourneren.
– Indien bij de retournering bijbehorende accessoires ontbreken of er sprake is van een beschadigde verpakking zal Front Runner €5,- in rekening brengen.

Contactgegevens

Telefoon: 030-219 26 44, bereikbaar op:
ma t/m vrij 12:00 – 18:00 uur

Front Runner ervaringen

Heb jij ervaring met Front Runner? Laat dan een review achter voor andere consumenten.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Geef een beoordeling

[RICH_REVIEWS_FORM]