America Today retourneren mei 1st, 2017 Nugevonden

America Today retourneren


Home » Artikelen » America Today retourneren
America Today retourneren

America Today retourneren? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leggen we uit hoe je je bestelling kunt retourneren. Je hebt twee mogelijkheden, hieronder volgen de mogelijkheden. Bekijk de nieuwste America Today kortingscodes van dit moment.

America Today retourneren door langs de winkel te gaan (optie 1)

Stap 1. Vul het bijgeleverde retourformulier in door middel van een retourcode aan te geven en het aantal. De retourcode geef je aan met een cijfer, op het retourformulier staat welke reden bij welk cijfer hoort.

*Voorbeeld retourformulier
rf-at

Stap 2. Neem de te retourneren artikelen in de originele verpakking met het ingevulde retourformulier mee naar een van de filialen.

America Today retourneren door je pakket af te geven (optie 2)

Stap 1. Vul het bijgeleverde retourformulier in door middel van een retourcode aan te geven en het aantal. De retourcode geef je aan met een cijfer. Op het retourformulier staat welke reden bij welk cijfer hoort.

*Voor een voorbeeld retourformulier, zie optie 1, stap 1.

Stap 2. Sluit het ingevulde retourformulier met de te retourneren artikelen bij de originele verpakking in en plak hem goed dicht.

Stap 3. Plak het bijgeleverde retouretiket, te vinden onderaan het retourformulier, op de verpakking, over het etiket waar je adres op vermeld staat.

Stap 4. Geef het pakket af bij een DHL Parcelshop punt naar keuze. Bewaar het verzendbewijs goed.  

Black friday 2019 - vrijdag 29 november - Cyber monday 2019 - maandag 2 december

Goed om te weten

– Bij America Today heb je gratis verzending bij bestellingen boven de €75,-, daar onder bedragen de verzendkosten €3,95.
– Nu tijdelijk gratis een spel beerpong bij elke order boven de €50,-.
– Als je je bestelling bij een filiaal afhaalt heb je gratis verzending bij bestellingen boven de €25,-, daaronder worden de standaard verzendkosten gehanteerd.
– Bij America Today heb je 30 dagen de tijd om te retourneren.
– Sale- of actie artikelen kun je ruilen en retourneren in een filiaal.
– Retourneren in een filiaal is gratis.
– Iets terug sturen bedraagt €1,95, deze kosten worden verrekend in de retourbetaling, America Today vergoedt deze kosten niet.
– Als je de complete bestelling retourneert, vervallen de bij de bestelling berekende verzendkosten en ontvang je het totale orderbedrag, minus de €1,95 voor het gebruikmaken van hun retourservice.
– Artikelen kunnen in de winkel geruild worden.

Contactgegevens

Telefoon: 020-5602601, bereikbaar op:
ma t/m vrij 10:00 – 17:00 uur

E-mail: info@america-today.com

America Today ervaringen

Ben jij op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor je online aankopen? Lees consumentenreviews en ervaringen over America Today. Je leest hier onafhankelijke reviews voor en door consumenten. Zo ben jij zeker van je koop. Uiteraard waarderen we het als je zelf ook een review achter laat.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”page”]

Geef een beoordeling

[RICH_REVIEWS_FORM]