4 tips voor het kiezen van de perfecte handtas

Laatst bijgewerkt: 24 augustus 2022

Hoe kies je de beste handtas voor je dagelijks gebruik? Nu de prijs van handtassen de laatste jaren enorm is gestegen, is het nog belangrijker om de juiste tas te kiezen. Hoewel het helemaal niet nodig is om honderden euro’s te betalen voor een speciale designer handtas, moet je toch beslissen of je een fashion statement wilt of een praktisch stuk. Een duur, klein exemplaar is immers niet geschikt als je laptop erin moet passen, je kunt dan beter een laptoptas dames aanschaffen. De juiste handtas kopen lukt gelukkig zeker met behulp van deze tips. 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Doel

  Denk na over je leven en wat voor soort behandeling je handtas krijgt. Als je bijvoorbeeld naar je werk rijdt, hoef je niet ver te lopen met je handtas, dus het hoeft niet licht van gewicht te zijn. Maar als je loopt of het openbaar vervoer gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je een handtas koopt die comfortabel is om te dragen en een goede sterke sluiting heeft, om te voorkomen dat mensen iets eruit stelen op een druk perron! Neem je de Ted Baker tas mee als je boodschappen doet? Een ruimer exemplaar is dan beter geschikt. 

  Materiaal

  Je moet nu beslissen of je echt leer wilt of een kunstmatig leervervanger. Veel mensen zijn nu tegen het dragen van echt leer, omdat het is gemaakt van dierenhuid die wordt gebruikt om een ​​modekledingstuk, tas of schoenen te maken. Iedereen beslist zelf of hij hier bezwaar tegen heeft. Wat ik zeker kan zeggen, is dat leer erg zwaar is om te dragen, zelfs als het een lege handtas is, dus als je veel loopt en geen zwaar gewicht van je schouder wilt hebben, vermijd dan leren handtassen. Je kunt dan beter kiezen voor synthetische materialen die over het algemeen stuk lichter zijn. 

  Vorm en maat

  Ongeacht de huidige mode, geven veel vrouwen de voorkeur aan een handtas die bij hun eigen lichaamsvorm en modestijl past. Als je alledaagse outfits formeel zijn, moet je ze matchen met een gestructureerde handtas van goede kwaliteit. Maar als je een joggingbroekliefhebber bent, dan zal een zachte, ongestructureerde handtas een goede match zijn. En er zijn enkele regels die je helpen voorkomen dat je buiten proportie gaat kijken naar je handtas. Korte vrouwen moeten bijvoorbeeld oversized handtassen vermijden, omdat je er dan alleen maar kleiner uitziet. En tegelijkertijd zien lange of grote vrouwen er niet goed uit met een kleine tas, dit zorgt er namelijk voor dat ze er nog groter uitzien. 

  Compartimenten

  Voor veel vrouwen is dit een zeer belangrijk onderdeel in mijn beslissing om een ​​nieuwe, alledaagse handtas te kopen. We houden van veel aparte compartimenten die ons in staat stellen bepaalde plaatsen te hebben voor bepaalde items, zodat we niet steeds dingen kwijtraken en door een lading bonnen, tissues enz. moet zoeken om snel te vinden wat we nodig hebben. Bij het k

  open van een handtas is het dus slim om te letten op de compartimenten. Hoe meer, hoe beter! 

  Advertentie