Waarom zijn Bibs spenen zo populair?

Laatst bijgewerkt: 1 november 2021

Bibs spenen zijn de meest populaire fopspenen van dit moment. Waar ze dit aan te danken hebben? Met name aan het grote aanbod aan moderne kleuren en de mogelijkheid om een babynaam erop te laten drukken. Er zijn meerdere webshops die Bibs fopspenen bedrukken met babynamen. En dat ook nog eens voor een prima prijs. Voor welke leeftijden kun je Bibs spenen kopen, zijn ze veilig en waar koop je ze?

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Wat zijn Bibs spenen?

  Bibs spenen zijn fopspenen voor baby’s en peuters. Een fopspeen is precies zo gemaakt om baby’s te ‘foppen’, zodat ze denken dat ze de borst krijgen. Ze worden vooral veel gekocht door moeders die geen borstvoeding (meer) geven. Maar ook als je baby de hele dag huilt om de borst of fles, is de fopspeen een prima tussenmiddel. Bibs fopspenen zijn een van de meest populaire soorten die momenteel te koop zijn. 

  Voor welke leeftijd zijn Bibs spenen?

  Bibs spenen zijn er niet alleen voor baby’s. Ze zijn te koop in drie maten. Bibs speen maat 1 is voor newborns en iets ouder, van 0 tot 6 maanden. Bibs speen maat 2 is voor baby’s en peuters van 6 tot 18 maanden. De grootste maat is geschikt voor peuters en kindjes van meer dan 18 maanden oud. Het is belangrijk om de juiste speen te kopen die geschikt is voor jouw kleine. Heeft je kleine een fopspeen vanaf de geboorte? Vergeet dan niet een grotere te kopen na 6 maanden. Echter, het kan wel eens verschillen per kind welke grootte de voorkeur heeft.

  Bibs speen in mooie kleuren

  De Bibs speen is erg populair door de bijzondere kleuren. Ze verkopen vooral veel zachte en unieke kleuren. Waar je normaal gesproken gewoon een blauwe fopspeen voor je jongetje koopt, heb je bij Bibs ook de keuze uit bijvoorbeeld oud groen, zacht bruin of beige. Het maakt uiteindelijk natuurlijk niet uit welke kleur je voor je kleintje koopt, maar het is wel leuk om wat kleurkeuze te hebben. Zo kun je de spenen ook matchen met de baby’s outfit.

  Bibs speen met naam

  De Bibs spenen staan vooral bekend om hun spenen met namen erop. Online vindt je meerdere shops die een nieuwe speen voor jou bedrukken met je babynaam erop. Dit is niet alleen leuk voor je eigen baby, maar ook super om cadeau te doen. Is je beste vriendin zwanger en weet je al wat de naam wordt? Verras haar met een kwalitatieve Bibs speen met naam. Hiermee is jouw cadeautje sowieso geslaagd. Weet je de naam nog niet? Koop dan een cadeaubon bij een webshop die spenen bedrukt. Bij sommige shops kun je ook het lettertype kiezen om het nog persoonlijker te maken. Daarnaast verzenden sommige online winkels de Bibs speen gratis.

  Bibs speenaanbieding

  De baby uitzet is natuurlijk al duur genoeg. Kijk daarom ook eens naar een Bibs speenaanbieding. Zo verkoopt Babydump soms Bibs fopspenen met korting. Natuurlijk kun je ook op Bol.com kijken, voor bijvoorbeeld volumekorting. Dit zijn uiteraard wel de standaard spenen zonder naam erop. Verder zijn er nog genoeg andere online shops die deals hebben voor babyspenen. Het kan je toch weer een paar euro schelen in je baby uitzet. 

  Bibs speen, waar te koop?

  Je kunt de populaire Bibs spenen vooral bij veel webshops kopen. Natuurlijk bij de babywinkels, zoals Babydump en Prénatal. Maar ook bij kleinere webshops zijn ze te koop. Zo zijn er dus ook shops die Bibs spenen met namen erop verkopen. Bibs speen Kruidvat? Deze verkopen ze tot nu toe helaas niet. Wel verkopen ze andere spenen en babyflessen.

  Bibsspeen gevaarlijk?

  Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop als het om baby’s gaat. Het is dan ook logisch dat je jezelf de vraag stelt of een Bibs speen veilig is. Het is goed om te weten dat Bibs 100% natuurlijke spenen verkoopt. Dit zijn spenen die vrij zijn van BPA en PVC (plastic) en die gemaakt zijn van natuurlijk rubber. De vorm van het schildje van de speen is zo ontwikkeld, dat er ruimte tussen de speen en het gebied rondom de mond zit, wat huidirritatie dient te voorkomen. Ook is de speen voorzien van een speciaal keurmerk.

  Het is ook belangrijk om te vermelden dat de veiligheid ook afhankelijk is van je eigen gebruik. Voor het eerste gebruik dien je de fopspeen te steriliseren. Dit doe je door de Bibs speen uit te koken. Leg de speen maximaal 5 minuten in kokend water. Voel je dat er water in de speen zit na het weken? Knijp hem dan uit om het water er moeiteloos uit te halen. Geef de speen uiteraard pas terug als deze voldoende afgekoeld is. Controleer ook telkens als je de speen aan je baby geeft of deze schoon is en vrij van vuil. Spoel deze anders eerst om. Daarnaast dien je de speen niet in de vaatwasser, maar met de hand te wassen. 

  Bibs spenen kopen

  Bibs spenen zijn dus te koop voor baby’s, peuters en kids. Je koopt een Bibs speen 0 – 6 maanden, maar ook voor ouder dan 18 maanden. Een fopspeen is speciaal gemaakt voor de zuigbehoefte van baby’s en peuters. Bibs verkoopt de spenen in de meest unieke kleuren. Stap af van simpel blauw en roze en ga eens voor okergeel of oud rood. De spenen zijn overigens ook erg leuk voor als je je kind niet wilt opvoeden met specifieke meisjes- of jongenskleding. Bibs heeft veel neutrale en toch schattige kleuren fopspenen. Ze zijn regelmatig in de aanbieding en te koop in babywinkels zoals de Prénatal, maar ook online in verschillende baby webshops. Wil je een persoonlijke Bibs speen? Laat dan de naam van jouw baby op de speen drukken. Zo vind je altijd dé perfecte speen die jij voor ogen had, of eentje om cadeau te doen.

  Advertentie