5 redenen om een telefoontasje te kopen

Laatst bijgewerkt: 23 augustus 2022

De meeste Nederlanders kiezen ervoor om hun telefoon mee te nemen in hun broekzak, anderen leggen de smartphone juist in de strandtas. Dit zijn eigenlijk direct alle opties die je tot voor kort had, maar inmiddels is hier verandering ingekomen met de komst van een zogeheten telefoontasje. Dit is een kabel die je om je nek draagt waar je je smartphone aan kunt bevestigen. Je telefoon heb je daardoor altijd bij de hand, al zijn er nog meer redenen om gebruik te maken van een telefoontasje. Hieronder lees je ze!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Lager in gewicht 

  Wandelen is al moeilijk. Eerlijk gezegd vinden we het allemaal leuk en spelen totdat we op het opwaartse traject zitten en ons afvragen wanneer de hel zal eindigen. En deze ontberingen worden alleen maar erger als je een omvangrijke luiertas moet dragen die anders zou kunnen worden teruggebracht tot een minder slopende onderneming. Daarom betekent het hebben van het iPhone- of Samsung-hoesje van je dromen dat je je telefoon om je nek kunt dragen. In je rugzak heb je zo minder ruimte! 

  Gemak voor toegang

  Stel je dit voor; je bent onderweg en beleeft een fantastische dag met je vrienden of familie en je hebt toegang tot je telefoon nodig. Vijf minuten later loop je nog steeds door je tas met een zweetdruppel die langs je voorhoofd loopt. Uiteindelijk zie je je telefoonhoesje uit de afgrond turen en heb je je telefoon. Met een telefoontasje voor om je nek hoef je alleen maar naar beneden te kijken. Je bespaart tijd, geld en stress, allemaal voor het gemak om het voor je te hebben wanneer je het nodig hebt.

  Weg van dieven

  Waar je ook woont, dieven zullen altijd een punt van zorg zijn. Voor sommigen kan het een probleem zijn dat in het verleden zijn lelijke gezicht heeft getoond voor je iPhone, Samsung of Android-apparaat. Dus de meest redelijke call-to-action zou zijn om een ​​mobiele telefoonhouder om je nek te dragen. Op deze manier zou het voor een dief erg moeilijk zijn om hun handen in je tas te sluipen en het apparaat dat je leven vasthoudt weg te nemen omdat je telefoon er niet is.

  Lastig om te verliezen

  De nummer één reden om een ​​telefoontasje om je nek te hebben is de pure gelukzaligheid om hem niet kwijt te raken. Je weet hoe het is om thuis te zijn en je telefoon te horen rinkelen. Je zult dan eerst op zoek moeten gaan naar je smartphone, maar dit is niet het geval als je de mobiele telefoon om je nek hebt hangen. Je hebt het zodoende altijd dicht bij je, waardoor je het bijna niet kunt verliezen. 

  Bespaart geld

  Hoewel het misschien leuk is om met de nieuwste tassen rond te lopen, kunnen ze behoorlijk duur zijn. Een beetje te duur, vooral als je de tas elke dag gebruikt en alles erin draagt ​​​​waardoor je een volle tas. Het nadeel hiervan is dat het eerder kapot gaat. Om wat minder in je tas te hoeven hebben, kun je een telefoontasje kopen en gebruiken.  

  Advertentie