Niet per se een gloednieuwe telefoon nodig? Kies uit een van deze oudere toestellen!

Laatst bijgewerkt: 20 februari 2023

Ben je toe aan een nieuwe telefoon, maar vind je de nieuwste toestellen toch echt wat te duur? Dan kun je het beste voor een wat ouder toestel gaan dat nog steeds goede specificaties heeft. Dit scheelt een hoop in prijs en je krijgt er nog steeds een snelle, goede telefoon voor terug. Maar over welke toestellen hebben we het dan precies? Dan gaan we je in dit artikel vertellen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  De OnePlus Nord 2T

  De OnePlus Nord 2T is een telefoon van 2022 die vooral bekend staat om zijn goede batterij en gunstige accuduur. Het toestel is een stuk goedkoper dan de bekende OnePlus Pro-serie, maar heeft toch goede specificaties. Zo beschikt de telefoon over een speciaal oplaadsysteem dat ervoor zorgt dat jij jouw telefoon nog sneller op kunt laden en over een krachtige sensor van Sony op de camera die ervoor zorgt dat de lens meer licht binnenlaat. Het scherm van de OnePlus Nord 2T is behoorlijk groot, wel zo’n 6,43 inch, wat natuurlijk ideaal is als je graag films of series kijkt op je telefoon. 

  Samsung Galaxy S21 FE

  De Samsung Galaxy S21 FE komt uit de populaire Galaxy S-serie van het telefoonmerk en heeft dus zeker goede specificaties en veel kracht. De FE-lijn van deze serie bevat toestellen die wat betaalbaarder zijn dan de andere Galaxy S-modellen, maar nog steeds behoorlijk krachtig zijn. Dit toestel heeft een 6,4 inch scherm waar je goed games op kunt spelen of series op kunt kijken. Het scherm is net wat minder scherp dan het scherm van de standaard Galaxy S21 door een lagere resolutie, maar dit merk je eigenlijk maar amper. Ook is het model stof- en waterdicht en beschikt het Galaxy S21 FE model over een krachtige chip die ervoor zorgt dat je de telefoon snel kunt bedienen en soepel kunt switchen tussen apps. 

  iPhone XR

  De iPhone XR is een betaalbare versie van de krachtige smartphone van Apple. Dit toestel was het instapmodel in de serie uit 2018, maar is vandaag de dag nog steeds een goede smartphone met gunstige specificaties. En dus ook nog eens een scherpe prijs. De telefoon lijkt qua design precies op de iPhone X, maar mist wel een aantal functies die de iPhone X wel biedt. Het toestel is in een hoop verschillende kleuren verkrijgbaar, heeft een 6,1 inch scherm en ondersteunt gezichtsherkenning en draadloos opladen. Waar je wel rekening mee moet houden als je voor deze telefoon kiest, is dat het niet zeker is of Apple hem na 2023 nog zal ondersteunen. 

  Veelgestelde vragen

  Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S21 en S21 FE?

  De S21 FE is groter, maar de S21 is lichter. Ook is de standaard S21 voorzien van een aluminium behuizing en is de camera beter dan die van de S21 FE.

  Is OnePlus een goed merk voor een telefoon?

  De smartphones van OnePlus staan vandaag de dag goed bekend, vooral voor gamers en mensen die graag foto’s maken met hun telefoon. Daarnaast zijn ze betaalbaarder dan merken zoals Apple en Samsung.

  Is het mogelijk om de OnePlus Nord 2T draadloos op te laden?

  Ja, je kunt de OnePlus Nord 2T draadloos opladen.

  Advertentie