iPhone 11 of iPhone 11 Pro: Wat zijn de verschillen? 

Laatst bijgewerkt: 17 mei 2023

Ben je van plan om een iPhone 11 of iPhone 11 Pro aan te schaffen, maar weet je nog niet zeker welke van de twee je het liefst wil? Het kan een lastige keuze zijn, aangezien de toestellen nogal verschillen in prijs, maar beide gebruikmaken van de duurste en beste technieken. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen voor het reguliere model of de Pro-versie? In dit artikel zetten we de twee toestellen tegenover elkaar om je te helpen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Het verschil in prijs

  De iPhone 11 is een budgetgerichte iPhone. Dit betekent dat niet alle duurste technieken en materialen zijn gebruikt voor deze telefoon. Het toestel heeft aluminium randen en een LCD-beeldscherm. De beginprijs voor een iPhone 11 is 809 euro en als je voor een refurbished iPhone 11 kiest, is de prijs vaak zelfs nog wat lager. De iPhone 11 Pro is echt een high-end smartphone met de duurste technieken, maar daar betaal je dan natuurlijk ook wel voor. De beginprijs van een iPhone 11 Pro is 1159 euro, wat nogal een verschil is met de reguliere iPhone 11. 

  Het verschil tussen de camera’s 

  De iPhone 11 en iPhone 11 Pro verschillen nogal van elkaar op cameragebied. Wil je echt een goede camera, dan is een iPhone 11 Pro dus wel de beste keuze. Is je budget echter niet toereikend, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een refurbished iPhone 11 Pro te kopen. Dit scheelt vaak een hoop in prijs. De camera van de reguliere iPhone 11 is zeker voor een budgetmodel erg goed, laten we dat voorop stellen. Alleen het inzoomen zonder kwaliteitsverlies zal niet altijd gaan bij een reguliere iPhone 11. Dit is bij een iPhone 11 Pro dan weer geen enkel probleem. 

  Conclusie

  Beide modellen zijn toptoestellen op het gebied van smartphones. De iPhone 11 Pro is alleen wat luxer en bezit wat betere specificaties. Beide toestellen beschikken over de krachtige A13-chip, waardoor je snel en soepel gebruik kunt maken van je apps. De opslagcapaciteit van een iPhone 11 Pro is hoger dan die van de reguliere iPhone 11, maar dat is niet voor iedereen even belangrijk. Inmiddels kun je natuurlijk ook kiezen voor de iPhone 13 of iPhone 14, maar die zijn een stuk duurder. 

  Veelgestelde vragen

  Is de iPhone 11 nog goed?
  Jazeker, de iPhone 11 is nog steeds een prima toestel met uitstekende specificaties. Het is dus een goed toestel voor een mooie prijs.

  Wat is het verschil tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro?
  Het verschil tussen deze modellen zit hem vooral in het gebruik van materiaal en technieken. Ook is de camera van de iPhone 11 Pro beter.

  Welke iPhone 11 moet ik nemen?
  Dat hangt ervan af hoeveel je uit wil geven, aangezien er een behoorlijk verschil is in prijs. Vind je het belangrijk om de duurste technieken in bezit te hebben? Dan is de iPhone 11 Pro de beste keuze. 

  Advertentie