Zoek niet verder! Hier lees je alles over beschermhoezen voor je mobiel en iPad!

Laatst bijgewerkt: 18 oktober 2023

Zo goed als iedereen heeft een smartphone en heel veel mensen hebben ook een iPad. Dit zijn inmiddels gebruiksvoorwerpen die niet meer zijn weg te denken. Je moet er dan ook niet aan denken dat je smartphone op straat (of in huis) valt of dat de iPad uit jouw vingers of uit de vingers van je kind glipt. Een smartphonehoesje en een iPad hoes kunnen jouw (dure) bezittingen beschermen.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Kies voor de perfecte hoes

  Het is niet alleen belangrijk dat je een hoesje kiest dat je mooi vindt, maar vooral dat je een hoesje kiest dat speciaal gemaakt is voor jouw type smartphone of iPad. Alleen dan past het hoesje perfect en is het niet te groot of te klein. Ook zorg je er dan voor dat alle functieknoppen en de camera ook in het hoesje te gebruiken zijn. Je schiet je doel voorbij als je iedere keer als je je telefoon of je iPad wilt gebruiken deze uit het hoesje moet halen. Er is voor ieder merk en type een perfect passend hoesje te vinden.

  Voor welk type hoes ga je?

  Wil je een simpel hoesje dat ervoor zorgt dat je smartphone minder glad wordt? Dan kun je toe met een eenvoudig hoesje voor alleen de achterkant van je mobiel of iPad. Een schermbeveiliging is dan wel slim. Kies voor een screenprotector in combinatie met een hoesje voor aan de achterkant van je mobiel.

  Wil je een hoesje dat meer ruimte biedt dan alleen aan je telefoon? Dan is het slim om te kiezen voor een bookcase-hoesje. In dit hoesje kun je, behalve je ID-bewijs, je rijbewijs en je pinpas, ook je boodschappenlijstje en je bonnetjes kwijt. Deze hoesjes zijn vaak van leer of van mooi afgewerkt kunststof gemaakt.

  Sport je graag en kun je je niet voorstellen dat je dit zonder de aanmoedigingen van je hardloop-app of een lekker muziekje doet? Dan kun je niet zonder een sportarmband. Deze band doe je om je bovenarm en dit zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt om het stuur van je fiets vast te houden of lekker met je armen kunt zwaaien tijdens het hardlopen.

  Kies kleur!

  Het leven is al saai genoeg. Er zijn hoesjes te koop in alle kleuren in veel dessins en dus is het wel een goed idee om in ieder geval één hoesje in een lekker kleurtje te bestellen. Wil je zakelijk overkomen wanneer je een zakelijke afspraak hebt? Dan kun je alsnog wisselen van hoesje als jij je daar beter bij voelt. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

  Advertentie