Wat zijn de beste barbecues van dit moment?  

Laatst bijgewerkt: 14 januari 2023

De beste barbecues verkopen elk jaar weer als zoete broodjes – niet in de laatste plaats omdat ze een van de beste kerstcadeaus zijn. Er is niets beters dan het geweldige barbecueseizoen, en naarmate we meer glimpen opvangen van warmer weer en gezelligheid in de buitenlucht weer op de agenda komt, wordt het beter dan ooit. Stel je je eens voor: samenkomen in de parken en stranden met onze beste vrienden, baden onder non-stop zonneschijn, wijn uit dozen drinken, terwijl je iets lekkers grilt op je barbecue. Koop dus snel een van de onderstaande BBQ’s, zo ben je alvast voorbereid op de zomer! 

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Char-Broil Professional CORE TRU-Infrared 4 Burner Gas BBQ

  De beste als het gaat om het voorkomen van opflakkeringen en het prioriteren van vochtig koken en smaakvol vlees, de Char-Broil Professional BBQ besteedt aandacht aan details en brengt kopers zelfs de meest subtiele extraatjes, inclusief gebruiksvoorwerphaken en een geïntegreerde flesopener. De wielen zijn vergrendelbaar en de handgrepen zijn hittebestendig, om het veiliger te maken voor gezinnen en kinderen, en als je het ons vraagt, is het een allround topkeuze. 

  Outsunny Deluxe Gas Barbecue Grill 3+1

  Met verborgen opbergruimte voor al je pakjes worstjes en hamburgers, en een handige zijbrander voor eventuele braadpannen, kan deze Outsunny deluxe BBQ echt alles. Compleet met een met porselein geëmailleerde grill voor eenvoudige reiniging, wieltjes voor beweging en een warmhoudrek voor wanneer alles onvermijdelijk op verschillende tijdstippen kookt, zal de Outsunny ervoor zorgen dat je de grillmeester weer stressvrij bent. Een grote overwinning.

  Napoleon Charcoal Kettle Barbecue

  Een van de populairste barbecues van dit moment is de houtskoolbarbecue van Napoleon. Het deksel wordt geleverd met een thermometer die echt nauwkeurig is – geen excuus voor iets anders dan perfect gekookt voedsel hier – en het heeft dezelfde grill als duurdere Weber-opties. Het is ook vermeldenswaard dat de grill op drie verschillende hoogtes kan worden afgesteld, om de hoeveelheid warmte die je eten krijgt aan te passen.

  Weber Smokey Joe Premium Charcoal Grill Barbecue

  Deze barbecue kost relatief weinig en kan worden gebruikt in je tuin, in parken of op het strand dankzij zijn draagbare vermogen. Verkrijgbaar in een stijlvolle groene tint, het is gemaakt van geëmailleerd porselein en heeft een roestbestendig deksel en kom zodat het niet verweert door de elementen. Er is ruimte om te koken voor drie tot vier personen en je krijgt een vuurvast dekselhandvat (plus een apart handvat) zodat je het snel na het koken kunt verplaatsen en je geen zorgen hoeft te maken over brandwonden.

  Dakota Fields Rick Symple Stuff Kamado

  Als je van een rokerige barbecue houdt en nog smaakvoller, dan is dit Kamodo-houtskoolmodel de keuze voor jou. Om te beginnen is hij draagbaar – wat ongebruikelijk is voor een barbecue van dit formaat – en met een thermometer aan de buitenkant hoef je je geen zorgen te maken dat je het deksel opent en iets van die kostbare rooksmaak verliest. Andere kenmerken zijn twee planken voor opslag, hittebestendige handgrepen en een ventilatieopening aan de zijkant voor luchtstroom, mocht dat nodig zijn. 

  Advertentie