Nederlands leren? Tekstschrijver nodig? Bel Stråle!

Laatst bijgewerkt: 15 februari 2022

Wil jij Nederlands leren? Of ben je op zoek naar unieke Nederlandse teksten?
In beide gevallen helpt Stråle jou verder!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Kun jij je dit voorstellen?

  Stel je voor..
  dat je op een dag wakker wordt in een heel ander huis, in een heel ander bed, in een totaal andere omgeving, zelfs in een heel ander land. Je komt erachter dat je de taal niet spreekt en hebt moeite om jezelf verstaanbaar te maken. Hoe zou je je voelen?

  Zou het verschil voor je maken als je iemand tegen zou komen die je bij de hand zou nemen? Die je niet alleen wegwijs maakt in dit land maar nog belangrijker zelfs moeite doet om ervoor te zorgen dat jij de taal leert. Wat zou dat met je doen?

  Ongetwijfeld zou je dit geweldig vinden.

  Welke unieke rol heb jij als werkgever?

  Als werkgever heb je de unieke gelegenheid om je anderstalige werknemers iets heel kostbaars te geven. Een plek in de maatschappij. Niet alleen door het werk en het inkomen wat je hen biedt maar ook doordat je ze kunt helpen met de allerbelangrijkste uitdaging, het leren van de taal.

  Jij hebt de kans om een actieve rol te spelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven van je medewerkers. Je medewerkers zijn hierdoor namelijk veel beter in staat zicht te uiten en aansluiting te vinden met collega’s, buren en anderen wat bijdraagt aan het gelukgevoel. Je kunt dus van je werknemers gelukkigere mensen maken. En dat niet alleen, je hebt er als bedrijf ook veel baat bij. Er worden minder fouten gemaakt, de sfeer wordt beter, medewerkers krijgen meer zelfvertrouwen en gaan sneller op hun doel af.

  Hoe helpt de Rijksoverheid?

  Daarnaast hoef jij als werkgever het niet helemaal alleen te doen. De Rijksoverheid steunt je hierin en stelt subsidie beschikbaar om de Nederlandse taal op de werkvloer te verbeteren.

  De subsidie vergoed een deel van de lessen waardoor je slecht 33% van de Nederlandse taalcursus zelf hoeft te betalen. Onthoud dat je maar één keer in het jaar de subsidie kunt aanvragen. Neem echt even de tijd om een goede schatting te maken van het aantal werknemers die hier gebruik van kunnen maken.

  Waarom Stråle?

  De taalcursus Nederlands van Stråle richt zich op de verbetering van de spreekvaardigheid. Bij het leren van een nieuwe taal is het namelijk het allerbelangrijkste om zo snel mogelijk de taal te gaan spreken. Tijdens dit proces kom je een aantal belemmeringen tegen die ik wegneem door mijn manier van lesgeven.

  De taallessen en taalcoaching zijn erg praktijkgericht, interactief en bevatten veel spelelementen waardoor leren leuk wordt. Want waarom gaan voor de saaie schoolse manier als het ook anders kan? De medewerkers kunnen het geleerde meteen in de praktijk toepassen, vergroten hiermee hun zelfredzaamheid en veroveren sneller een plekje in de maatschappij.

  In mijn lessen heb ik oog en geduld voor het individu. Op een creatieve en energieke manier breng ik het lesmateriaal over en daag ik medewerkers uit om zoveel mogelijk mee te doen. De lessen zijn prima te combineren met het werk. Op mijn website www.strale.eu kun je lezen hoe leerlingen de lessen ervaren.
  Maar wie ben ik? En wat betekent Stråle eigenlijk?

  Wat betekent Stråle?

  Stråle is het Noorse woord voor straal. In mijn bedrijf ben jij het middelpunt. Jij staat in de spotlights en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij verder komt en zelfverzekerd je doelen met een glimlach tegemoet ziet. Stralen betekent voor mij dat jij zó succesvol bent, dat dit gewoon aan je te zien is. Het straalt ervan af. Ik laat jou stralen door een taalcursus Nederlands voor je anderstalige medewerkers die de communicatie in slechts 3 maanden tijd verbetert.

  Wie is de persoon achter Stråle?

  Mijn naam is Julia Henriëtte, eigenaresse van Stråle en Confetti voor je brein. Mijn passie is om mensen verder te helpen. Heel mijn leven haal ik al plezier en voldoening uit het helpen van anderen. En nu kan ik met mijn bedrijf mensen helpen met het allerbelangrijkste dat hen verder helpt in de maatschappij, de Nederlandse taal leren. Deuren gaan pas écht voor je open als je de taal van het land waarin je woont goed onder de knie hebt. Je kunt pas écht een toekomst opbouwen, connectie maken met mensen en je onderdeel voelen van een samenleving als je de taal goed spreekt.

  Ik wil met mijn bedrijf graag bijdragen aan het mooier maken van de wereld door mensen de Nederlandse taal te leren of die te verbeteren zodat ze hier de rest van hun leven profijt van hebben. Op deze manier kun je de maatschappij in zijn geheel laten stralen van succes.

  Lesgeven is altijd al mijn passie geweest. In mijn lessen motiveer, enthousiasmeer en inspireer ik de studenten om vanuit hun intrinsieke motivatie aan de slag te gaan en er alles uit te halen wat er in zit. Als ideeëngenerator en brainstormer zonder box benader ik vraagstukken op een origineel en eigen wijze en dat is terug te zien in de lessen.

  Hoe kan Confetti voor je brein jou helpen met het schrijven van teksten?

  Of ben je hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar iemand die unieke teksten kan aanleveren? Unieke teksten, stralende foto’s en inspirerende content? Dan heb je een dosis confetti voor je brein nodig! En voor het brein van je doelgroep.

  Met mijn teksten creëer ik een feestje voor je brein waar jij en je doelgroep geen genoeg van kunnen krijgen. Ik maak lezen weer leuk en zorg ervoor dat jouw klanten aandachtig door blijven lezen. Dit verzorg ik voor je onder de naam Confetti voor je brein. Confetti voor je brein levert ook stralende fotoshoots.

  Van kleins af aan heb ik al plezier gehad in het schrijven van stukken. Wat op de basisschool begon met het schrijven van een gedichtenbundel en korte teksten heeft zich in de loop der tijd uitgebreid in het creatief en commercieel schrijven van stukken. Ik schrijf teksten in verschillende vormen en maten. Van websiteteksten tot instagramblogs, commerciële mailingen, foldermateriaal, Instagram, Linkedin en ga zo maar door. Samen met jou bekijk ik wat je nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met het opstellen van een contentkalender en kan ik het tekstmateriaal hiervoor verzorgen. Geen uitdaging is te groot en geen opdracht te klein.

  Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?
  Neem een kijkje op mijn website www.strale.eu voor meer informatie.

  Ik maak graag een afspraak met je om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.

  Dit artikel is geschreven door Julia Henriëtte

  Stråle is het Noorse woord voor straal. Stralen betekent voor mij dat jij zó succesvol bent, dat dit gewoon aan je te zien is. Het straalt ervan af! Jij staat bij mij in de spotlights en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij verder komt en zelfverzekerd je doelen met een glimlach tegemoet ziet. Ik laat jou en je medewerkers niet alleen stralen door mijn Nederlandse taallessen maar ook door mijn creatieve teksten die zijn als confetti voor je brein.

  Website

  Advertentie