Lidl folder

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2022

De Lidl is van oorsprong een Duitse keten, maar doet het in Nederland ook al jaren erg goed. De winkels staan vooral bekend als supermarkten, maar je kunt er ook allerlei andere producten kopen. De Lidl staat vooral bekend om zijn scherpe prijzen en handige aanbiedingen. Die aanbiedingen vind je altijd in de Lidl folder, zowel als fysiek exemplaar in de winkel als digitaal op de website van Lidl. Op de website vind je altijd de Lidl folder van deze week, maar vaak kun je ook al een blik werpen op de Lidl folder van volgende week. Zo kun je mooi jouw aankopen vooruitplannen!

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Waar vind je de nieuwe folder van de Lidl?

  De folder wordt over het algemeen iedere week vernieuwd en loopt van maandag tot en met zondag. Iedere maandag komt er dus een nieuwe Lidl folder. Op de website van de Lidl kun je altijd de actuele folder vinden. Er is een algemene folder, maar als je de regio selecteert waarin je woont, krijg je ook regionale aanbiedingen te zien die op dat moment lopen. Als je een folder in de winkel meeneemt, staan hier uiteraard ook de regionale aanbiedingen in. Op de website kun je ook nog de Lidl folder van vorige week bekijken, mocht je bijvoorbeeld nog een aankoop na willen kijken. Voor speciale periodes, zoals de kerstdagen of Pasen, geeft de Lidl ook magazines uit. Hierin vind je allerlei recepten, ingrediënten, cadeau ideeën en nog veel meer rondom de betreffende gelegenheid.

  De geschiedenis van de Lidl

  De Lidl werd in de jaren dertig in Duitsland opgericht als groothandel in groente en fruit. In de jaren zeventig werd vervolgens het eerste filiaal van de Lidl in Duitsland geopend. De Lidl behoort tot de Schwartz-groep, die inmiddels een van de grootste ondernemingen in de levensmiddelendetailhandel in Europa en daarbuiten is. Lidl kwam naar Nederland in 1996 en is vandaag de dag nog steeds een populaire supermarkt in ons land. Het eerste distributiecentrum van de keten in Nederland kwam in Heerenveen te staan. Daarna groeide de populariteit van de Lidl in Nederland heel snel: in 1997 werden er al nieuwe filialen geopend in Uden en Vriezenveen en een maand later volgden er nog zes filialen. In 2001 werd de honderdste vestiging van de Lidl in Nederland geopend en inmiddels heeft de keten 420 winkels en zes distributiecentra in ons land.

  Wat kun je kopen bij de Lidl?

  De Lidl is begonnen met de verkoop van groenten en fruit en staat in Nederland nog steeds bekend als de supermarkt met de beste groenten en fruit. Maar dit is natuurlijk allang niet meer het enige dat ze verkopen. Vandaag de dag kun je bij de Lidl terecht voor al je boodschappen, inclusief luxeproducten, van hertenvlees en biefstuk tot kaviaar en mosselen. Daarnaast vind je bij de Lidl ook betaalbaar speelgoed, kleding en zelfs elektronica. Voor de feestdagen vind je in de Lidl folder ook vaak speciale aanbiedingen voor cadeaus. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op de website van de Lidl: producten voor de keuken, elektronica, wintersport, wonen en slapen, gereedschap, enzovoorts. Je kunt deze producten het hele jaar door bij de Lidl kopen, maar het grootste deel van de consumentenartikelen is alleen online beschikbaar, niet in de fysieke winkels.

  Speelgoed kopen bij de Lidl

  In de folder van de Lidl vind je ook regelmatig allerlei speelgoed, vooral rond Sinterklaas en de feestdagen. Je zou het misschien niet meteen verwachten, maar de Lidl biedt een uitgebreid assortiment aan speelgoed. Van ouderwets houten speelgoed en blokken tot bordspellen en bestuurbaar speelgoed, zoals een robot of een op afstand bestuurbare auto. Je kunt bij de Lidl dus speelgoed vinden voor kinderen van alle leeftijden. Ook perfect voor kleine cadeaus, bijvoorbeeld voor in de schoen of voor bij een surprise. Zelfs voor de allerkleinsten vind je geschikt speelgoed bij de Lidl, zoals poppen, blokken en baby speelgoed. Niet alleen superhandig als je een cadeau zoekt voor jouw eigen kind, maar ook als je op zoek bent naar een kraamcadeau of een verjaardagscadeau voor een neefje of nichtje.

  De folder van Lidl in Duitsland

  Als je op vakantie bent in Duitsland en graag naar een bekende supermarkt wil gaan, kun je natuurlijk naar de Lidl. Ook in Duitsland vind je in de winkels en op de website de folder met de aanbiedingen van die week. Over het algemeen zijn dit dezelfde aanbiedingen als die in de Nederlandse folder, afgezien van de regionale aanbiedingen. Dat is wel handig als je niet zo goed Duits kunt lezen. Zo kun je zelfs op vakantie alvast je boodschappen plannen en hier erg op besparen. Vandaag de dag vind je overal ter wereld Lidl filialen. Dus, waar je ook op vakantie gaat, de kans dat je voor een goede prijs boodschappen kunt doen bij de Lidl is groot. Op de website van de keten vind je alle filialen en kun je dus ook zien in welke landen je Lidl supermarkten kunt vinden. Lidl beschikt momenteel over meer dan 420 winkels en zo’n 19.000 medewerkers, alleen al in Nederland. Op dit moment is Lidl in 32 verschillende landen actief. Grote kans dat je er een tegenkomt in jouw vakantieland dus!

  Veelgestelde vragen

  Waar kun je de folder van de Lidl vinden?

  De actuele folder van de Lidl kun je op de website bekijken, of je kunt de fysieke folder in de winkel meenemen. Daarnaast krijg je de folder van de Lidl ook binnen als je lid bent van Spotta.

  Is de folder van de Lidl alleen voor boodschappen?

  Nee, de folder van de Lidl bevat allerlei producten, niet alleen boodschappen. Je vindt ook regelmatig afgeprijsde producten voor in de keuken, het huishouden, elektronica, verzorgingsproducten, mode en nog veel meer.

  Kun je ook de folder van volgende week alvast bekijken?

  Ja, op de website kun je alvast een blik werpen op toekomstige folders. Daarnaast kun je ook folders terugkijken van voorgaande weken. Dit kan alleen online.

  Advertentie