Creëer buiten een magische kerstsfeer

Laatst bijgewerkt: 22 november 2023

De meest gezellige maand van het jaar komt er weer aan; december! En dat betekent dat je je weer helemaal kan uitleven met het aanbrengen van allerlei mooie kerstdecoraties. Wil je ook buiten genieten van die magische kerstsfeer? Met vlaggenmast kerstbomen krijg je dat binnen een handomdraai voor elkaar. Geen gedoe meer met licht snoertjes die in de war raken waardoor je humeur tot onder het vriespunt daalt. Binnen no time staat de vlaggenmast kerstboom te pronken in je tuin. Niet alleen jij kan van deze enorme sfeermaker genieten, ook de buren en passanten beleven er plezier aan. Welke voordelen een vlaggenmast kerstboom nog meer heeft lees je hier.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Een indrukwekkende sfeermaker

  Een vlaggenmast kerstboom is een indrukwekkende verschijning. Zeker wanneer het donker is zorgen de vele lichtjes ervoor dat de vorm van de kerstboom goed zichtbaar is. De allergrootste varianten hebben maar liefst 4000 LED lampjes. Je kunt kiezen uit warm wit en koel licht of twinkle lampjes. Kan het jou niet bont genoeg zijn? Kies dan voor een kerstboom met multi color verlichting. Deze is zelfs bedienbaar met een app waarmee je vele verschillende kleuren kunt instellen. Vlaggenmast kerstbomen zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar waarbij de kleinste 1,5 meter hoog is en de grootste maar liefst 12 meter. Zo is er altijd een geschikte vlaggenmast kerstboom te vinden die past bij jouw tuin. Zeker weten dat de opvallende en mooie verschijning grote indruk zal maken en extra sfeer toevoegt.

  Bestand tegen alle weersomstandigheden

  Een vlaggenmast kerstboom is bestand tegen alle weersomstandigheden. Vorst, sneeuw, hagel of regen deren de prachtige blikvanger niet. En wanneer er harde wind is, kun je het snel omlaag halen zodat er geen schade aan ontstaat. De kerstboom wordt geleverd met een weerbestendige 31 Volt transformator. Deze is veilig en eenvoudig aan te sluiten op het stroomnet. Omdat de vlaggenmast kerstboom ieder jaar weer is te gebruiken is het een duurzaam product waar je heel lang plezier van hebt. En wanneer de feestdagen weer voorbij zijn, berg je het compact op tot de volgende decemberperiode.

  Geen vlaggenmast nodig

  Hoewel de naam anders doet vermoeden heb je voor het opzetten van de kerstboom geen vlaggenmast nodig. De kerstbomen worden geleverd met een deelbare mast of is los bij te bestellen. De deelbare mast bestaat uit losse delen. Deze klik je eenvoudig in elkaar tot de gewenste hoogte is bereikt. Heb je wel een vlaggenmast? Dan bevestig je de kerstboom aan het touw en hijst deze naar de top van de mast. Met tentharingen zet je de vlaggenmast kerstboom vast in de ondergrond. De verlichte vlaggenmast kerstboom is chic, stijlvol en bezorgt je een warm gevoel. Het voegt net dat beetje extra toe om een ultieme kerstsfeer in de tuin te creëren.

  Advertentie