Paw Patrol racebaan

Laatst bijgewerkt: 2 oktober 2021

Paw Patrol, wie kent het niet? Het is een avontuurlijke actieserie over een speciaal reddingsteam. Dit bestaat niet uit mensen maar uit 8 puppy’s met de namen Rocky, Rubble, Everest, Marshall, Skye, Chase, Tracker en Zuma. Hun aanvoerder is een jongen met de naam Ryder. Deze van oorsprong Canadese kinderserie werd in 2013 voor het eerst door Nickelodeon op televisie uitgezonden. Het is nog altijd net zo populair onder kinderen. Paw Patrol heeft veel merchandise, waaronder de zeer geliefde Paw Patrol racebaan.

Wat kun je lezen in dit artikel?

  Paw Patrol racebaan Carrera

  Sinds Paw Patrol op de televisie werd uitgezonden is het zeer populair gebleven. Het is ook niet zo verwonderlijk dat er hierom ook een groot aantal speelgoed artikelen op de markt kwamen. Tegenwoordig is er zelfs een Paw Patrol racebaan te koop.

  Deze leuke Paw Patrol racebaan Carrera is 2,4 meter lang. De autootjes van Chase en Marshall zitten erbij. Kinderen kunnen de Paw Patrol leden over de Carrera First Paw Patrol racebaan laten racen. De Paw Patrol puppy’s zorgen ervoor dat iedereen veilig blijft.

  Zodra er iemand in nood is, er problemen moeten worden opgelost of iemand heeft een beetje hulp nodig, dan zijn de Paw Patrol puppy’s er met hun speciale uitrustingen als de kippen bij. Ieder lid van Paw Patrol heeft niet alleen een eigen karakter maar ook eigen vervoer.

  Dit zorgt ervoor dat ze altijd klaar zijn voor actie. De grote vraag is natuurlijk welke van al deze schattige puppy’s de winnaar wordt op jouw Paw Patrol Carrera racebaan. Een ding is zeker en dat is dat ieder kind veel plezier zal hebben met deze trouwe hondenvriendjes!

  De Paw Patrol racebaan is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van drie jaar. Een maximumleeftijd zit er niet aan vast. Dus ook als je al een stuk ouder bent dan drie jaar hoeft dit je niet tegen te houden om te spelen met de Carrera First Paw Patrol racebaan.

  Tips om langer plezier te beleven aan de Paw Patrol racebaan

  Geniet van je racebaan maar race wel met mate! Ieder afzonderlijk Paw Patrol autootje is met sleepcontacten aan de racebaan verbonden. Het hoe en wat over het verbinden van de autootjes met de Paw Patrol racebaan kan je terugvinden in de handleiding.

  Let er goed op om in de bochten niet al te hard te gaan. Zo voorkom je dat de autootjes van de racebaan afvliegen. Hierdoor lopen ze aanzienlijk minder schade op en dat zorgt er weer voor dat ze een stuk langer mee zullen gaan.

  Mochten de sleepcontacten na lang spelen gaan verslijten, dan kan je deze heel eenvoudig nabestellen. Zodra je deze binnen hebt kan je ze aan de autootjes bevestigen en je kan vrolijk verder racen. Hoe je deze sleepcontacten moet bevestigen lees je ook weer in de uitgebreide handleiding van de Carrera First Paw Patrol.

  Leuk cadeau voor jongens en meisjes

  Jongens en racen is en blijft een onvermijdelijke combinatie. Toch wil dit niet zeggen dat de Paw Patrol racebaan alleen geschikt is als speelgoed voor jongens. Ook meisjes vinden het ontzettend leuk om met de Carrera First Paw Patrol te spelen. Kenmerkend voor het merk zijn de bekende pootafdrukjes. Zodra kinderen dit zien, weten ze meteen dat het om een Paw Patrol artikel gaat. Het is dus altijd een succes om de Paw Patrol racebaan cadeau te geven.

  Makkelijk op te bouwen

  Het voordeel is dat de racebaan heel eenvoudig op te bouwen is. Eerst moet je wel even doorhebben hoe de racebaan in elkaar gezet moet worden, maar dit is binnen 5 minuten goed te doen. Kinderen kunnen er dus al snel mee gaan spelen.

  Wat een minpuntje kan zijn van de Paw Patrol racebaan Carrera zijn de decoraties. Dit zijn kartonnen plaatjes die aan de zijkanten van de racebaan vastgemaakt kunnen worden met pinnetjes. Helaas kan het wel eens voorkomen dat ze heel snel losgaan.

  Speelt je kindje vaak met de racebaan en vliegen de decoraties er steeds af, dan is het voor te stellen dat je geen zin hebt om deze steeds opnieuw weer vast te moeten maken. Ook kan het voorkomen dat tijdens het spelen de stukken van de racebaan losgaan. Deze zijn heel eenvoudig weer met elkaar te verbinden.

  Geef je de Paw Patrol racebaan aan kinderen van 3 jaar, dan is het verstandig om ze eerst goed uit te leggen hoe de racebaan precies werkt. Het voordeel is dat dit heel eenvoudig is, zodat ook jongere kinderen het heel snel doorhebben.

  Urenlang vermaak

  Ook al maken de autootjes voortdurend dezelfde rondjes, voor kinderen blijft het onwijs leuk. Met de racebaan kunnen twee kinderen samen spelen en tegen elkaar racen. Hierbij kan het wel eens voorkomen dat de autootjes tijdens het spel door alle enthousiasme van de racebaan afvliegen. Is dit bij jou thuis ook het geval, dan is het enige wat je hoeft te doen de lintjes die aan de onderkant van de autootjes zitten even goed doen. De baan zal nu het autootje weer oppikken en de kinderen kunnen weer verder gaan met racen. Reken maar dat ze uren zoet zijn.

  Veelgestelde vragen

  Waar is de Paw Patrol racebaan Carrera te koop?

  Wil je de Carrera First racebaan Paw Patrol kopen, dan kan je hiervoor terecht bij de speelgoedwinkel. Dit kan zowel bij een fysieke winkel zijn als online. Er zijn een groot aantal mogelijkheden om online de Paw Patrol racebaan aan te schaffen. Vergeet ook Bol.com niet, die vaak scherpe aanbiedingen heeft.

  Waarom is de Paw Patrol racebaan zo populair?

  Deze racebaan sluit aan op de populaire kinderserie Paw Patrol. Hondjes Chase en Marshall worden meegeleverd met hun eigen autootje. Hoe leuk is dat? Twee kinderen kunnen met hun favoriete figuren samen spelen met de racebaan.

  Waar koop ik goedkoop de Paw Patrol racebaan?

  Op Bol.com vind je regelmatig aanbiedingen, zoals tijdens de 10-daagse sale. Ook rond Sinterklaas en Kerstmis zijn er veel deals. De racebaan is overigens altijd scherp geprijsd bij Bol.

  Advertentie