Consumenten gingen u voor!
Bezoek Visa Greencard
VISA GREENCARD ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Visa Greencard (0)

0 10 0

De Visa Greencard is een betaalkaart met een speciale achterliggende gedachte. Zo betreft het geen standaard betaalkaart, maar is het een kaart waarmee je bij iedere betaling bijdraagt aan het verlagen van de CO2-uitstoot over de gehele wereld. Dit betekent dat je, iedere keer als je met de kaart betaalt, iets goeds doet voor het milieu en op deze manier bijdraagt aan een betere wereld.

Iedere keer als je met de kaart betaalt, compenseert Visa namelijk de CO2-uitstoot in de wereld door te investeren in duurzame projecten. Denk hierbij aan projecten die duurzame energie stimuleren, maar ook aan projecten die extra bomen planten om het milieu te verbeteren. Als je kaarthouder bent van Visa Greencard, kun je precies zien hoeveel jij hebt bijgedragen aan een betere wereld. Daarnaast heb je als kaart houder ook altijd de keuze hoeveel jij precies bij wil dragen aan de CO2-compensatie van de betaalkaart.

Een betaalkaart voor wereldwijde betalingen

De Visa Greencard richt zich op een betere toekomst, maar betreft verder natuurlijk gewoon een gemakkelijke betaalkaart. Heb je de kaart aangeschaft, dan kun je over de gehele wereld met de kaart betalen. En omdat de Visa betaalkaarten de meest gebruikte betaalkaarten over de gehele wereld zijn, kun je bijna overal met deze creditcard betalen. Heb je iets met jouw Visa Greencard betaald, dan zijn jouw aankopen altijd voor 180 dagen verzekerd.

Visa Greencard ervaringen

Een creditcard sluit je niet zomaar af en omdat de Visa Greencard iets anders is dan andere betaalkaarten, is het logisch dat je een duidelijk beeld wil vormen over deze creditcard voor je een betaalkaart aanvraagt. Om een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te vormen van de Visa Greencard, kun je op deze pagina reviews van andere consumenten met betrekking tot deze betaalkaart lezen. Heb je zelf ervaringen met deze speciale betaalkaart van Visa? Laat dan jouw review achter en vertel andere consumenten wat jij van deze betaalkaart van Visa vindt.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen