Consumenten gingen u voor!
Bezoek Mempay
MEMPAY ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Mempay (9)

Service

Kwaliteit

Prijs

Aanbod

1 10 9

Mempay is een dienstverlener op het gebied van  management, incasso en financiële dienstverlening. Het bedrijf is enorm aan het groeien waar ze natuurlijk erg blij mee zijn.  Het begon allemaal vanuit een studentenkamer en is nu uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.  Je kunt bij Mempay terecht voor al je financiële diensten.

Mempay klachten

Met een gemiddelde van 8,8 op klachtenkompas ,beoordeeld door 162 consumenten ,  kun je wel zeggen dat Mempay betrouwbaar is. Maar waarom krijgt zij dan zoveel klachten binnen?   Mempay is enkel verantwoordelijk voor de financiële afhandelingen. Zo stuurt zij namens de klant facturen en verzorgt zij de automatische incasso. Op je bankrekening zie je altijd de naam van dit bedrijf staan, maar dit is niet het bedrijf waar jij klant van bent of was.

Op klachtenkamp komen er veel klachten binnen over bedrijven zoals:  Reisvoordeel Voucher, onbeperktdaten.nl, Newmatch, Fuckbuddy en Hotel Piccolo. Het gaat dan om zaken zoals: onterecht afschrijven van geld en het stoppen van de incasso.  Indien je je abonnement wilt beëindigen kun je het beste contact opnemen met het betreffende bedrijf.

Uiteraard is het belangrijk om je klacht te melden. Plaats al je klachten op deze pagina.

Artikelen

  mempay
  1 10 1

  Dhr

  Beoordeeld op 27 juni 2017 door
  Mempay is een bedrijf dat doelbewust meewerkt om bedrijven die er schandelijke praktijken op na houden te ondersteunen met incasso's die op zijn minst laakbaar zijn tot crimineel handelen toe.
  Mempay distantieert zich niet van deze kwalijke organisaties. Mempay maakt daarmee heel duidelijk dat hun verdienmodel als organisatie gericht is op deze specifieke bedrijven die zich bezighouden met oplichtingspraktijken. Mempay kan zich önschuldig" gedragen op de website en aangeven alleen maar in opdracht te werken, zolang je willens en wetens bedrijven waarover veel klachten komen niet als klant te verwijderen ben je even schuldig als de oplichters zelf. Dieven kunnen niet functioneren als er geen helers zijn, zo ook voor deze oplichters op internet.

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  mempay
  1 10 1

  Incasso

  Beoordeeld op 19 april 2017 door
  Onaangekondigd geld van rekening gehaald. geen mail vooraf. Niets van dit alles!! Schande!!!
  mempay
  1 10 1

  Mvr

  Beoordeeld op 6 april 2017 door
  PremiumKiosk
  Postbus 18563
  2502EN Den Haag

  E-mailadres: info@premiumkiosk.nl
  KvK-nummer: 17097036
  Jullie maken misbruik van vertrouwen door ons verkeerde informatie te geven.
  Daardoor kunnen jullie zomaar geld afnemen van onze rekening.
  Ik verwittigen jullie dat dit niet zal lukken ( bank is ingelicht ) en dat ik nooit, gelijk welke dreigement jullie sturen, maar 1 euro zal betalen.
  Ik licht testaankoop in over jullie wanpraktijken en zal eens zien welke SLECHTE RECLAME dit jullie zal geven ( kopie doorgestuurd naar testaankoop)
  Hopelijk hoor ik jullie NOOIT MEER !!!!
  mempay
  1 10 1

  Geld van de rekening

  Beoordeeld op 28 maart 2017 door
  Er is gisteren zomaar 59,95€ van mijn rekening gehaald via domiciliëring te eerste moet je da de toestemming voor geven en tekenen voor die domiciliëring en dat is niet gebeurd en weet ook niet waar het over gaat gelieve dit op te lossen als ik niet weet waar het over gaat blijf van mijn rekening af en heb ook niets gekregen mvg katleen
  mempay
  1 10 1

  Huisvrouw

  Beoordeeld op 18 maart 2017 door
  jullie halen geld van mijn rekening en ik weet niet waar dat voor is dus blijf gewoon van mijn rekening af
  en dan een bedrag van 75 euro en ik heb niks ontvangen en heb nog nooit van jullie gehoort dus met je handen van mijn rekening afblijven
  mempay
  1 10 1

  Oplichters

  Beoordeeld op 1 februari 2017 door
  Jullie zijn echt een schande. Zomaar geld van me rekening afhalen terwijl ik niks van jullie ontvangen heb. En ook geen mail ontvangen. Ik wil gewoon me geld terug anders ga ik andere maat regelen nemen en dat is niet zo best voor jullie.
  mempay
  1 10 1

  Mevrouw

  Beoordeeld op 21 januari 2017 door
  Er is zomaar geld van mijn rekening afgehaald maar ik weet niet eens waarvan dit bedrijf is
  Ik heb er nog nooit van gehoord dus laat staan dat ik ze aan de telefoon heb gehad.
  En dan als omschrijving PremiumKiosk factuur!!
  Schandalig dat dit zomaar kan.
  Als je dus je bankgegevens niet in de gaten houd dan kunnen ze het dus zomaar afschrijven zonder dat iemand het door heeft.
  Schande hier moet iets aan gedaan worden!!!
  mempay
  1 10 1

  Mr.

  Beoordeeld op 19 september 2016 door
  Beste mensen, u wordt financieel uitgekleed door deze frauduleuze stichting Mempay, ze hebben geen enkele overeenkomst met u en toch laten ze de bank, hoe ze aan jouw bankrekening komen is mij een raadsel, de bank laten weten, dat zij toestemming heb om automatische incasso's te incasseren, van uw bankrekening, voor gebakken lucht.
  U bent gewaarschuwd.
  Ik ben gelukkig door ING voortijdig op de hoogte gebracht, zodat ik die incasso kon weigeren.
  Mempay is niet zomaar van mij af. Stelletje fraudeurs, en dit alles heeft te maken met het feit, dat banken de rekeningen van hun klanten en de namen niet meer controleren, Dank u wel banken...
  mempay
  1 10 1

  Geld afgehaald van mijn rekening!!!

  Beoordeeld op 28 juni 2016 door
  Beste,

  Er is vorige week een bedrag van €59.95 van mijn bankrekening afgegaan door jullie en heb met jullie niets te maken!!! Ik zou willen dat jullie mijn geld terugstort of ik neem andere stappen en dit zal jullie niet goed uitkomen!! Schandalig gewoon!!!
  Jullie kunnen mij bereiken op het nr 0468/200.487!

  Fierens Davina