Consumenten gingen u voor!
Bezoek Freo
FREO ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Freo (0)

0 10 0

Freo is een kredietverstrekker die diverse leningen aanbiedt. Een groot voordeel van deze kredietverstrekker ten opzichte van andere kredietvertrekkers die actief zijn in ons land, is het feit dat dit bedrijf leningen aanbiedt tegen relatief interessante rente. Dit betekent dat je minder geld hoeft te reserveren voor te betalen rente bij het afsluiten van een lening en dat je goedkoper uit bent dan bij veel andere kredietverstrekkers als je voor een lening van Freo kiest.

Veel mensen kennen de naam Freo niet, maar dit betekent absoluut niet dat dit een onbetrouwbare kredietverstrekker betreft. Integendeel zelfs, want vrij recent werd het bedrijf door Independer nog uitgeroepen tot de beste kredietverstrekker van Nederland. Daar komt nog bij dat het bedrijf een onderdeel van de Rabobank is, wat betekent dat je hier met een betrouwbare partij te maken hebt.

De leningen van Freo

Freo is voornamelijk interessant als kredietverstrekker voor mensen die slechts een klein bedrag willen lenen. Het afsluiten van grotere kredieten is zeker mogelijk, maar de meeste klanten van de kredietverstrekker lenen voor niet meer dan 5000 euro bij het bedrijf. De reden dat voornamelijk de kleine leningen worden afgesloten, heeft simpelweg te maken met het feit dat het bedrijf voor kleine leningen interessante rentes aan kan bieden. Dit betekent dat je bij een kleine lening extra goedkoop uit bent bij deze kredietverstrekker en de tarieven van andere bedrijven al snel in het niet vallen.

Je kunt een lening afsluiten om een huis te kopen, maar je kunt ook leningen afsluiten om een auto te kopen, een studie te bekostigen of een bedrijf te financieren als je startende ondernemer bent.

Freo ervaringen

Als je een lening af wil sluiten, wil je dit doen bij een bedrijf dat jij vertrouwt en dat bovendien de juiste leningen aanbiedt. Om erachter te komen of je Freo kunt vertrouwen en of het bedrijf bij jou past met oog op het aanbod van de kredietverstrekker, kun je Freo ervaringen van andere klanten lezen. Door reviews van andere klanten te lezen, krijg je een duidelijk, compleet en realistisch beeld van het bedrijf en kun je gemakkelijker beslissen of je met dit bedrijf in zee wil gaan.

Heb je zelf ervaring met Freo als kredietverstrekker en wil je jouw ervaringen graag met andere consumenten delen? Laat dan een review achter op deze pagina en help andere consumenten een duidelijk beeld te vormen van dit bedrijf.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen