Consumenten gingen u voor!
Bezoek Aegon
AEGON ERVARINGEN, REVIEWS, BEOORDELINGEN EN KLACHTEN

Beoordeeld met

%

Tevreden consumenten

Ervaringen geplaatst

Beoordeling Aegon (0)

0 10 0

Aegon is een financiële dienstverlener die wereldwijd meer dan 40 miljoen klanten heeft op het gebied van verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenen. De missie van het bedrijf is niet zo zeer het aanbieden van de beste financiële producten, maar voornamelijk het vergroten van het inzicht van mensen ten opzichte van hun financiële zaken. Deze missie uit zich voornamelijk in de dienstverlening als je kijkt naar de producten en de communicatie van het bedrijf. Zowel de producten als de communicatie zijn namelijk duidelijk, begrijpelijk en transparant.

De producten en diensten van Aegon

Eén van de financiële producten die Aegon aanbiedt, betreffen pensioenen. Het bedrijf levert diverse pensioenoplossingen voor verschillende doelgroepen en wil er op deze manier voor zorgen dat iedereen een prettige en zorgeloze oude dag kan krijgen.

Naast pensioenen, biedt de financiële dienstverlener ook hypotheken aan. Enkele hypotheken waar je uit kunt kiezen als je jouw lening bij dit bedrijf afsluit, zijn de bankspaarhypotheek, de spaarhypotheek, de aflossingsvrije hypotheek, de annuïteitenhypotheek, de combinatiehypotheek en de lineaire hypotheek. De medewerkers van Aegon helpen je graag om de beste hypotheek voor jouw situatie te vinden.

Tot slot biedt Aegon ook nog diverse producten voor vermogensopbouw, diverse verzekeringen en diverse producten om geld te sparen aan. Enkele verzekeringen die je bij het bedrijf af kunt sluiten, zijn de autoverzekering, de reisverzekering, de inboedelverzekering, de opstalverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering en de rechtsbijstandsverzekering. Als je geld wil sparen, kun je dit bij deze kredietverstrekker doen door gewoon geld op de spaarrekening te zetten of door te starten met deposito sparen. Kortom: Aegon heeft een groot aanbod van diverse producten en diensten en probeert op deze manier toegankelijk en interessant te zijn voor iedere consument.

Aegon ervaringen

Natuurlijk kies je niet zomaar een bedrijf om jouw pensioen te laten regelen, sluit je niet zomaar een hypotheek af en kies je niet zomaar een bedrijf om jouw verzekering door te laten regelen. Wil je zeker weten dat Aegon de geschikte partner is om mee in zee te gaan voor je daadwerkelijk klant wordt van dit bedrijf? Lees dan reviews van huidige klanten van deze financiële dienstverlener op deze pagina en bepaal zelf of je klant wil worden van dit bedrijf.

Heb je zelf ervaringen met het bedrijf en wil je jouw verhaal delen met andere consumenten? Laat jouw Aegon ervaringen dan achter op deze pagina en help andere consumenten de beste partij voor zaken als het pensioen, hypotheken, verzekeringen en sparen te vinden.

Artikelen

  Er zijn nog geen reviews geschreven, wees de eerste!

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  Anderen bekeken ook:

  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen
  Nog geen beoordelingen. Lees ervaringen