Hom kom ik aan geld? 10 tips om snel aan geld te komen januari 18th, 2019 Nugevonden

Hom kom ik aan geld? 10 tips om snel aan geld te komen


Home » Artikelen » Hom kom ik aan geld? 10 tips om snel aan geld te komen
Hom kom ik aan geld? 10 tips om snel aan geld te komen

De meest eenvoudig manier om aan geld te komen, is door een werkgever te zoeken. Helaas blijkt het niet altijd even gemakkelijk te zijn om een geschikte werkgever in de buurt te vinden. Denk bijvoorbeeld aan branches waarin de vraag naar extra werknemers beperkt is, denk aan mensen die hun leeftijd niet mee hebben, enzovoorts. In dit artikel geven we verschillende tips, om toch aan geld te kunnen komen.

Tip 1: geld lenen bij een kredietverstrekker

De makkelijkste manier om aan geld te komen is het lenen van geld. Dit kun je vrienden of familie doen, maar ook bij een kredietverstrekker. Houd er hierbij wel rekening mee, dat het lenen van geld vaak ook geld kost. Zeker, wanneer je dit via een kredietverstrekker doet. De rente die over de lening betaald moet worden, kan je ervan weerhouden om geld te lenen. Bij bedragen boven de 1.000 euro is geld lenen niet altijd mogelijk. Dit is sterk afhankelijk van je financiële situatie.

Tip 2: online enquêtes invullen voor geld

Een van de mogelijkheden om geld te verdienen, is het invullen van online enquêtes. Er zijn verschillende websites waarop deze enquêtes worden aangeboden. Het is afhankelijk van het type enquête, wat de vergoeding is voor het invullen hiervan. In sommige gevallen zal je bijvoorbeeld eerst iets moeten testen en vervolgens een enquête invullen. De inkomsten voor het invullen van enquêtes kunnen oplopen tot bedragen van 7-8 euro.

Tip 3: zelf vanuit huis geld verdienen

Naast een baan die door een werkgever aangeboden wordt, kun je natuurlijk ook je eigen werk creëren! Word bijvoorbeeld thuiswerker, door artikelen te schrijven en op internet te publiceren, door als chatoperator aan de slag te gaan, of door spullen in te pakken. Voor het inpakken van spullen krijg je een groot aantal spullen thuisbezorgd. Deze spullen moet je vervolgens sorteren en bijvoorbeeld in losse enveloppen inpakken. Per envelop krijg je een paar cent uitgekeerd. Na een paar dagen wordt het geheel weer bij je opgehaald.

Tip 4: verkoop spullen die je niet gebruikt

In iedere woning liggen spullen, die niet meer door de woningbezitters gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een oud servies, spellen die niet meer door je kinderen gespeeld worden, boekjes die niet worden gelezen, enzovoorts. Het is zonde om al deze spullen in huis te bewaren, als ze je ook geld op kunnen leveren. Er zijn verschillende websites waarop je deze spullen te koop kunt aanbieden. Je kunt vanzelfsprekend ook naar een braderie in de buurt gaan om je spullen te verkopen.

Tip 5: probeer te besparen op je vaste lasten

Niet alleen kun je geld lenen of verdienen, ook houd je geld over door te besparen op je vaste lasten. Het blijkt regelmatig voor te komen, dat mensen meer dan noodzakelijk is betalen voor verzekeringen en hun energieverbruik. Op internet vind je handige tools, waarmee je snel kunt berekenen welke leveranciers of verzekeraars een voordeliger aanbod aanbieden.

Tip 6: start een eigen webwinkel

Eerder werd al beschreven, dat je als thuisverdiener aan de slag kunt gaan door bijvoorbeeld teksten te schrijven. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden, om als ondernemer te gaan werken voor jezelf. Denk bijvoorbeeld ook eens na over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een webwinkel te starten. Een webwinkel starten is door de jaren heen steeds gemakkelijker geworden. Er zijn platforms waarop je een website binnen een paar minuten in elkaar zet. Hier is geen technische kennis voor nodig! Verkoop producten die je goedkoop in kunt kopen of zelf kunt maken. Denk aan een armbandje, een kaartje, enzovoorts.

Tip 7: biedt mensen een service aan

Vergelijkbaar met het schrijven van teksten of het verkopen van producten in een webwinkel, is het aanbieden van een service. Denk hierbij aan het schoonmaken van ruimtes, het bijhouden van de boekhouding voor mensen, enzovoorts. Dergelijke klusjes zijn door iedereen uit te voeren, mits je vooraf voldoende kennis hebt opgedaan. Je hebt weinig materialen nodig om als boekhouder of schoonmaker aan de slag te gaan. Zo kun je binnen een korte tijd beginnen met het genereren van inkomsten. Op internet kun je meer informatie vinden over een passend uurtarief voor de diensten die je aanbiedt.

Tip 8: verdien geld door creatieve ideeën te bedenken

Wist je dat je geld kunt verdienen door creatieve ideeën te bedenken voor andere partijen? Er zijn verschillende online platforms, waaraan vraagstukken aan gebruikers van het platform worden voorgelegd. Het is aan jou de taak om een oplossing voor het vraagstuk te bedenken. Wanneer een partij met je idee aan de slag gaat, krijg je hier een beloning voor. Deze beloningen kunnen oplopen tot in de duizenden euro’s.

Tip 9: deeleconomieën zijn de trend van dit moment

Het zal je niet ontgaan zijn, dat het delen van spullen steeds gebruikelijker is. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het verhuren van een woning of appartement, maar ook aan de verhuur van je auto, je klusvaardigheden, je mogelijkheid om pakketten voor anderen te bezorgen, enzovoorts. Het is zelfs mogelijk om pakketten bij jou te laten bezorgen, als mensen zelf niet thuis zijn. Zo hoeven ze niet naar een postkantoor om hun pakket af te halen, als blijkt dat jij dichterbij woont.

Tip 10: een kamer van je woning verhuren

Vergelijkbaar met de trend van deeleconomieën is het verhuren van een kamer in je woning. Wanneer je één woning hebt, is het niet aantrekkelijk om deze bijvoorbeeld via Airbnb te verhuren. Je wilt hier immers zelf blijven wonen! Door een kamer te verhuren kun je in de woning blijven wonen, maar genereer je toch inkomsten. Er zijn verschillende platforms waarop je de kamer te huur aan kunt bieden. Zeker studenten zijn regelmatig op zoek naar een kamer om tijdens hun studententijd te leven.